Dilek sonuçtan hiç memnun değil

BTC Türk Hesabımın Talep Oluşturmama Rağmen Kapatılmama Sorunu

Dilek
09 Temmuz 2024 11:00

BTC Türk hesabımı kapatmak istiyorum. Hesabımı uzun zamandır kullanmıyorum ve hesabımda bakiye yok. Ancak destek ekibi hesabınızda 100 TL altı bakiye görünmektedir bahanesi ile hesabımı kapatmamaktadır. Hesabımda hiçbir şekilde kripto para veya bakiye bulunmamaktadır. Site ile ilgili gizlilik ve güvenlik konusundaki endişelerim daha da artmıştır. Karşımızda muhatap bile bulamıyoruz. Birkaç mailden sonra maillerimi de engellemişler sanırım kendi yazdığım bana geri dönüyor. Acilen hesabımın kapatılarak, tamamen silinmesini istiyorum.

Gelen mail,

Merhaba... Hanım,

BTCTURK’e ait 444 06 11 telefon numarası üzerinden sizinle talebinize istinaden iletişime geçtik; ancak maalesef ulaşamadık.

Hesabınızı aktif bir şekilde kullanmasanız da herhangi bir kullanım ücreti talep edilmediğini paylaşmak isteriz.

Yine de hesabınızı kapatmak isterseniz hesabınızda bakiye bulunmamalıdır; ancak kontrol ettiğimizde hesabınızda 100 TL altında bakiyeniz bulunuyor.

Bakiyenizi uygulamamızda yer alan "Hesap>Dönüştür" menüsünden tl'ye dönüştürdükten sonra;

Oluşan tutar 10 TL üzerindeyse, bakiyenizi kendi adınıza ait vadesiz banka hesabınıza çekmenizi,
10 TL altındaysa, tutarı size iade edebilmemiz için kendi adınıza ait vadesiz banka hesabınızın IBAN bilgisini iletmenizi rica ederiz.

Bu işlemin ardından bize bilgi vermeniz halinde hesabınızı kullanıma kapatabileceğiz.

İşlemlerinizin hızlı ve doğru şekilde gerçekleşmesi için 7/24 çalıştığımızı bilmenizi isteriz.

**BTCTURK Kullanıcı Destek Ekibi, kullanıcıları ile sadece 444 06 11 telefon numarası üzerinden iletişime geçer. Canlı destek butonu üzerinden siz de dilediğiniz her an bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
BTCTURK Kullanıcı Destek Merkezi

Eliptik Yazılım ve Ticaret a. Ş.
Mersis: 0332-0450-1460-0001

09 Temmuz 2024 11:10 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Fatma sonuçtan memnun

BTCTURK Hesap Silme Ve Bilgi İmhası Sorunu

Muhammet
24 Aralık 2024 10:14
BTCTURK Hesap Silme Ve Bilgi İmhası Sorunu
Dinara sonuçtan hiç memnun değil

Dinara
28 Nisan 2025 18:02