Fahri sonuçtan çok memnun

BTC Hesabına Erişim Sorunu Ve Belirsizlik

BTC Hesabına Erişim Sorunu Ve Belirsizlik
07 Aralık 2024 17:40
Fahri'nin Teşekkür Mesajı
“Nihayet hesabıma giriş yapabildim, umarım tekrar etmez bu durum. BTC gibi bir firmada bu gibi sorunlar kesinlikle olmamalı, lütfen gereken tedbiri aldığınızı kamuoyuna bildirin, 24 saat online hizmet veren bir sistem bu şekilde bloke olamaz, ayrıca biz müşterilerinize açıklama ve özür borçlusunuz.”

BTC'ye ne oldu? 1 aydır hesabıma giriş yapamıyorum. Battı mı acaba? Paramı nasıl alacağımı bilmiyorum. Bütün site ve sosyal hesapları kapanmış. Bir yetkilisi dönüş yaparsa sevinirim.

07 Aralık 2024 17:43 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle BtcTurk olarak, işlemlerinizin hızlı ve doğru şekilde gerçekleşmesi için 7/24 çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Talebiniz ile ilgili size bilgi verebilmemiz için "Bize Ulaşın" butonu üzerinden bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, BtcTurk Kullanıcı Destek Merkezi

07 Aralık 2024 22:52

Hala bir dönüş bekliyorum ama çok beklerim sanırım, resmi web sitesi bile uçmuş adamların, sanırım bizim paralarda uçtu, 2. Kripto borsa skandalı patlar yakında...

08 Aralık 2024 22:59

BTC Türk Hesabına Erişim Sorunu Ve Destek Eksikliği

Muhammet
15 Ekim 2024 20:56
BTC Türk Hesabına Erişim Sorunu Ve Destek Eksikliği
Erhan sonuçtan çok memnun

Erhan
17 Ekim 2024 16:39
"Teşekkürler BTC Türk ekibi size güvendiğimiz için tercih ettik bu paradan daha önemli teşekkürler"

Zeliha
20 Eylül 2024 22:00