Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ultimate 7 BCS711XXL/01 Adaptör Çıkmadı.

01 Ekim 2024 11:21

Çeyiz için Bosch Ultimate 7 süpürge aldık. Bosch markasına güvenerek kutuyu hiç açmadık kenara koyduk. 1 yıl sonra kutuyu açtık ve adaptörün olmadığını fark ettik. Süpürge hiç kullanılmadı. Herhangi bir servise götürsek anlaşılır zaten. Ama Bosch bize dönüş yaptı adaptörü para ile satışını yapabileceğini söyledi. Mağduriyet konusunda sadece zaman aşımını kullanarak bizi haksız çıkardılar. Aldığımız Bosch bayiside bizi ciddiye almayarak ilgilenmedi. Her şey satarken iyi ama. Eminim ürün bozulduğu zamanda kullanıcı hatası olarak suçu size atacaklar. Kısacası bu markanın yaşadığım olumsuzluğu sizlerle paylaşıyorum.

01 Ekim 2024 11:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Cem
Cem
01 Ekim 2024 12:36

Az önce aradılar. Daha önce de aramışlardı sorunun bizde olduğunu 1 hafta içinde kontrol edip dönseydik göndereceklerini söylediler. 1 hafta önce eşim aynı şikayeti oluşturduğunda bize adaptör bedeli 900 TL olduğunu indirim ile 590+ kargo bedeli ile göndereceklerini söylediler kabul etmedik. Şimdi aradıklarında aynı adaptör bedelinin 2900 TL olduğunu ve 1300 TL indirim ile göndereceklerini söylediler. Daha önce 590 TL'ye gönderiyordunuz dediğimde Yaşadığınız süreçler sizi ilgilendirir biz bu konuda bir şey yapamayız dedi yetkili hanımefendi. Bosch bizim sandığınız gibi kaliteli güvenli müşteri memnuniyeti iyi olan bir firma değilmiş. En azından ülkemizde böyle. Ben firmadan süpürgeyi serviste kontrol ettirmelerini beklerdim. Zaten kullanılmadığı belli ama yapmadılar. Yaşadığımız tecrübeyi ve mağduriyeti siz kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ürünlerinde Sürekli Arıza Sorunu

Elif
17 Ocak 2025 21:20

Elif
29 Ağustos 2023 11:24
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ultimate 7 Süpürgede Sürekli Sallanma Ve Çalışmama Sorunu, Ürün Değişimi Talebi

Kadir
07 Eylül 2025 20:30