Seda
18 Temmuz 2024 01:20

29.06.2024 tarihinde Bosch marka buzdolabı aldık. Biz alırken bayinin söylediği dolaplarda motor garantisi 10 yıl diye yedi sekiz kez tekrarlandı. Ürün geldiğinde garanti belgesi 3 yıl olarak yazıyordu. Bende motor garantisinin 10 yıllık belgesini istedim. Bayiden istersiniz dediler. Kaç kez aradım bakıp dönelim dendi ve dönüş olmayınca ben gittim istemeye. Satış temsilcisi o kadar kaba davranışlar sergilediki ( ben öyle bir şey demedim sizin aldığınız dolapta böyle bir garanti yok. Git iade et sen Arçelik ten al dolabını. Siz bundan sonra bu t. C. İle Bosch den hiçbir şey alamazsınız. Kimse benden belge istemiyor tek siz istiyorsunuz vs... Diye konuştu ) Bu durumu müşteri hizmetleri ile görüştüm sözlü olduğu için bir şey yapamayacaklarını ürünü de kurulum yapıldığı için iade olmayacağını, bu garantinin sade XL ve XXL dolaplarda olduğunu söylediler. Bir ürün alırken ses kaydı mı almak gerekiyor. Kurulum için gelen elemanlar bile dolaplarımızın 10 yıl motor garantisi var diye bilgi verdiler ama inkar ettikleri için bizi yalancı durumuna düşürdüler. Bu belgenin olmadığını bilseydim zaten kurulumu için izin vermezdim. Bir de müşteri memnuniyetine çok önem veriliyor diyorlar. Kesinlikle müşteri memnuniyeti ile ilgilenmiyorlar. Bu konu ile bütün yasal yollara başvurumu yapacağım.

18 Temmuz 2024 09:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Sema
12 Haziran 2025 22:00
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
14 Aralık 2023 10:55
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı İle Yaşanan Servis Ve Lojistik Sorunları

Kadir
30 Mart 2025 13:04
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Yalan Servis Satışı Mağduriyeti

Hüseyin
17 Ocak 2025 15:23
Yanlış Yönlendirme Ve Yalan Servis Satışı Mağduriyeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman