Sevda sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Oto Avcılar

17 Eylül 2024 16:22

116i BMW 122bin km de marka aracımı yaklaşık olarak 2 ay önce (temmuz 2024) de Borusan Oto Avcılar servisinden satın aldım. Satın aldıktan hemen sonra 2 ayda 2 kere yağ hatası verdi, toplamda 2 litre yağ ilave ettim. Sonra bunun normal olmadığını düşünerek servise başvurdum. Yapılan ön kontroller de aracın yağ kaçakları ve su kaçakları olduğu söylenip 75.414 liralık bir fiyat ile karşı karşıya kaldım. Avcılar Borusan Oto kullanılmış otomobiller servis yetkilisi A**** K******* beyefendi, biz bu masrafları karşılayamayız, yapabileceğimiz tek şey aracı geri iade almak olur dedi, bunun içinde yönetim ile görüşeceğiz, aracı orada Borusan Avcılar da bırakmamı istedi. Ewet aracı iade etmek istediğim konusunda mutabıktım, aracı bıraktım, Borusan dan 10 dakika olmadı ayrılalı, A**** bey, servisten bir danışman olan S***** bey e arattırıp aracı iade alamıyoruz 6bin km şartı var gibi bir açıklama yapıldı. Bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır. Yaptıkları işe hakimiyetti olmadıkları oldukça çok belli. Siz bana aracı 122 bin km de sattınız. Aracı iade alalım yonetim ile görüşelim dediniz. Olay perşembe günü gerçekleşti, pazartesi en geç dönüş yapacağız dediniz. Aracı bıraktıktan 10 dakika da sonra yeni bir bilgi ile 6bin km şartı gibi bir bilgisiz açıklama ile servis danışmanına arattırıyorsunuz. Aracınızı teslim alın biz aracı iade alamıyoruz diyorsunuz. A**** bey; Ayrıca akıl verir gibi isterseniz dışarıda yaptırın daha ucuz yaptırırsınız gibi ifadeler kullanabiliyor. Ben bunu akıl edemez miyim, olay bu mudur yani, ne münasebet. Ben istesem dışarıda başka bir kurumdan galeriden de alabilirdim aracı, ama BMW nin Borusan'ın kurumsal kimliğine güvenip araç satın almıştım. Tamamıyla yaşadığım güven kaybı ve markaya olan inancım sıfırlandı. Ayrıca Borusan deyip kurumsal bir kimliğe güvenip artık böyle yerlere de işin açıkçası pek güven olmuyor. Oldukça dikkatli davranmalısınız. Kurumsal kimlikten uzak, böyle bir rahatlık, böyle bir karşılama, ifade biçimi, sorun çözme becerileri karşısında zayıf. Hiç bu marka ya yakışmadı. Aracımın sorunu çözülmez ise de zaten tüm yasal haklarımı, böyle bir yaklaşım ve marka hayal kırıklığı içerisinde avukatım aracılığı ile dava yoluna giderek yasal faizleri ile birlikte derhal talep edeceğim.

17 Eylül 2024 16:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

Sevda
Sevda
19 Eylül 2024 17:56

Yasal yollara basvururak hakkımı arayacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'dan Aldığım Araçta Gizli Sorunlar

20 Aralık 2024 13:18
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım BMW İle Yolda Kaldım Mağduriyetim Katlandı

21 Temmuz 2025 19:36

07 Ocak 2025 14:37
Borusan Next'ten Aldığım Araçta Motor Sorunu Ve İade Problemleri!
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Borusan NEXT'ten Aldığım Araçta Gizli Ayıplar Ve İlgisizlik

22 Ocak 2025 23:22