Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Bordo Home Yazıklar Olsun İcralık Oldum

26 Nisan 2024 12:26

4 taksit ödeyemedim beni icraya vereceklerini söylediler. Ke dillerinden rica ettim bana bir süre istedim bu süre içerisinde borcumun tamamını ödeyeceğim diye ama dinlemiyorlar ve icraya verecekler.
İnsanız inişler çıkışlar olabilir Bir yalvarmadığım kaldı şayet onu da isterlerse yaparım
Şimdi kendilerinden bir kez daha rica ediyorum. Lütfen bir ay süre tanıyın borcumun tamamını ödeyeyim.
Bordo Home dan alışveriş yapan arkadaşlar benim durumuma düşmeyin.

Ayşe
Ayşe

Arkadaşlar lütfen bu haksız ticaretin önüne dur diyebilmek için yardımınıza ihtiyaç var. Neler yapabildiniz yetkili mercilere giden lütfen cevap yazın. Sonuç ne oldu. Arkadaşımda aynı durumda 60.000 TL telefona icra takibi var. Borç 335.000 TL olmuş. Yasal olmayan bir faiz var ve insanları kullanıyorlar. 4 aylık bir sürede bu neyin faizi lütfen cevap bekliyorum bu mesajı okuyan herkesten. Bordo Home mağdurları

Veysel
Veysel

Bende aynı durumdayım 35 bin liralık telefon için 60 bin lira fatura kestiler ödeyemediğim için hukuk bürosuna verdiler ki hukuk bürosu da büyük ihtimalle kendilerine ait şimdi benden 285 bin lira istiyorlar bende CİMER'e şikayet yazısı yazdım cevap bekliyorum sonucu göreceğiz çok büyük haksız kazanç var biz ve bizim gibi bir sürü mağdur var

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Cihaz İşlemleri ve İptal Sorunları

03 Ekim 2024 21:14
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:05

Haksız Faiz Uygulaması Ve Yetersiz Bilgilendirme