Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon İptali Ve İade Sorunu

29 Ekim 2024 17:43

Booking.com üzerinden İsviçre Zürih için rezervasyon yaptırdım ancak Booking bana hiçbir açıklama yapmadan isteğim dışında rezervasyonumu iptal etti. Paramı geri ödemedi, sürekli mail atmama ve yurt dışını aramama rağmen asla çözmüyorlar. Kesinlikle Booking'den rezervasyon yaptırmayın, kendi paranızla sizi rezil ederler ve dönüş alamazsınız. Kurumsal olduğu için güvendim.

23 Aralık 2024 18:44

Booking üzerinden yaptığım rezervasyon bilgi ve isteğim dışında kendi keyiflerine göre sebepsiz iptal edildi hiçbir şekilde dönüş alamıyorum paramı da iade etmiyorlar aylar oldu asla güvenip rezervasyon yaptırmayın tatil paranız boşa gider muhatap bulamazsınız neredeyse 3 aydır uğraşıyorum paramı alamadım

31 Ekim 2024 18:34

Defalarca mail attım defalarca yurt dışını aradım yaşadığım sıkıntıyı zaten söylemiyorum Booking hiç sebepsiz ve açıklamasız rezervasyonumu iptal etti her seferinde başka bir muhatap başka bir cevap veriyor geçen ki müşteri temsilcisi kart bilgilerimi istedi sorunun onlardan kaynak olduğunu ve ödeme yapacaklarını söyledi bugün tekrar aradığımda para ödeyemeyeceklerini iptal sebebini güvenlik gerekçesiyle açıklamayacaklarını söylediler

22 Kasım 2024 17:25

Hala para iadesi yapmadılar başka bir otel tutmak zorunda kaldım dönüş yok her seferinde başka bir müşteri temsilcisine dert anlatıyorum çözüm yok

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
23 Aralık 2024 19:00
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
19 Kasım 2024 17:56
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 23:59
Aykut sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2024 17:04
"Booking ailesine çözümleri için teşekkürler"
Geri Ödeme Bekleyen Rezervasyon İptali Sorunu
Geri Ödeme Bekleyen Rezervasyon İptali Sorunu