24 Ağustos 2024 21:55

Merhaba,

22 Temmuz - 26 Temmuz arası Rodos Casa Antica otelde konaklamak için Booking.com üzerinden 2 kişilik rezervasyon yaptırdık. Seyahat tarihinden 1 gün önce özel sebeplerden ötürü otele seyahatimizi erteleme talebinde bulunduk. Otele 2 farklı tarih belirtmemize rağmen uygunluk olmadığı söylenerek talebimiz reddedildi. Oysaki ertelemek istediğimiz tarihlerde otelde yer vardı. Biz hem kendi çıkarlarımızı hem de otelin çıkarlarını düşündüğümüz halde yardımcı olunmadı.

Rezervasyon ve ödeme bilgilerini dosya olarak tarafınıza paylaşıyorum. Ne Booking.com ne Casa Antica Otel aldığımız hizmetin para iadesi yapmamıştır. İlgili işletmelerden şikayetçi olduğumu ve konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

24 Ağustos 2024 21:40

Merhaba,

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 21:37
Didem sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 22:40
Booking.com'dan İptal Edilen Rezervasyon İçin Para İadesi Sorunu
Booking.com'dan İptal Edilen Rezervasyon İçin Para İadesi Sorunu
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Booking Mağduriyeti: İptal Edilen Rezervasyon Ve İade Sorunu

02 Nisan 2025 23:16
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 19:47
İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Eksik Ücret İadesi Ve Müşteri Temsilcisine Asla Ulaşamama

18 Eylül 2024 22:11