16 Kasım 2023 10:42

Belgrad için Booking aracılığıyla 2160 Euro bedele kadar küçük hasar sigortası kapsamında araç kiraladım. Daha sonra aracı park ederken aracın park sensörü çalışmadı ve küçük bir kaza yaşadım. Aracın arka farında küçük bir çatlak oluştu. Belgrad'da aracı teslim etmeye gittiğimde tüm bunları yetkili kişiye söyledim. Daha sonra bana 1230,61 Euro (146.442,83 rsd) hasar bedeli ödeyeceklerini söylediler. Ben de aracı 2160 Euro bedele kadar küçük hasar sigortalı olarak kiraladığımı ifade ettim. Onlar ise bu konuda yardımcı olamayacaklarını, 1260,61 Euro parayı benden alacaklarını ve daha sonra bana verecekleri evraklarla Booking şirketine mail atarak ödediğim paranın iade edileceğini, prosedürün böyle olduğunu ifade ettiler. Benden bu şekilde haksız olarak 1230,61 Euro hasar bedeli aldılar. Ben de bu sebeple, küçük hasar sigortası olmasına rağmen benden alınan 1230,61 Euro hasar ücretinin Booking veya Alamo kiralama şirketinden geri ödenmesini talep ettim; ancak olumsuz yanıt alarak mağdur edildim. Sözde kurumsal firma olan Booking, sözleşmeye aykırı hareket etmiştir. Bu sebeple paramın iadesini talep ediyorum. Booking, sözleşmeye uymuyor ve mail yoluyla sorunların çözüleceği vaadinde bulunmuştu. Büyük şirketler bile bu tür sorunlar yaratıyor. Kabul edilemez bir durum. Sorunları çözmede yetersiz bir şirket. Müşterisini korumuyor.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 18:39
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 16:50
Booking Ve Alamo Araç Kiralama Mini Hasar Sigortası Oyunu
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Araç Kiralama Sonrası Haksız Hasar Ücreti Ve Yetersiz Destek

07 Haziran 2025 16:58
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 09:24
Booking Araç Kiralama Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Booking Araba Kiralama Sorunu

18 Aralık 2023 20:50