Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Elektrik Borcu Ve Hukuk Bürosu Mağduriyeti

26 Haziran 2024 17:2013.220
Selda'nın Teşekkür Mesajı
Boğaziçi Elektrik aş den beni arayıp ilgilenen kısmi de olsa sorunumu çözen emekçi kardeşime teşekkür ediyorum. Lakin avukatlık bürosu ve kurum benden haksız yere aldıkları parayı iade etmediler olsun en azından haciz dosyası kapandı

CLK Boğaziçi Elektrik Dağıtım Perakende'ye icralık olan dosyam için Av. S***** P******** adına hukuk bürosundan beni aradılar. Dosyamın faizlerle beraber 20 bin TL olduğunu, ama kampanya olduğunu ve 20 bin TL yatırırsam kapanacağını söylediler. Durumumun olmadığını belirtince 4 taksit yapabiliriz dediler. İlk taksiti 5 bin TL yatırdım. Öbür ay illa bugün yatırın diye direttiler. Ben de daha 1 ay olmadı dedim. Siz bilirsiniz dediler ve yüzüme kapattılar. Kuruma gidip borcu yatıracağımı söyledim. Bana aynı aboneliği kaçak ve normal borç olarak iki ayrı dosya yapıp 500 TL'lik borcuma karşılık yaklaşık 50 bin TL istediler. Defalarca bu borcu devlet beni cezaevine aldı. Hiç suçum yokken işimden gücümden, hatta bütün hayatımdan oldum. Daha sonra 'kusura bakma, suçun yok, al sana 15.600 TL tazminat, beraat ettin' dedikleri bir durum yüzünden yaşadığımı belirtmeme rağmen ikisini de bir şekilde aynı gün borç harç kapattım. Dosyanın biri haciz dairesinden düştü. Diğeri iki aydır düşmedi. Sercan Hukuk Bürosu'na defalarca yazdım. Temiz kağıdım olmasına rağmen neden dosyam açık görünüyor dedim. Sıraya koyulduğunu, bugün yarın düşeceğini söylediler. İstanbul 2. İcra Dairesi'ni aradım. 160 TL harç yatmamış, ondan kapanmıyor dedi ve bu borç üzerinden başka bir hukuk bürosunun yeni bir dosya açtığını söylediler. Hukuk bürosunu aradım, bana avukat beyin IBAN numarasını gönderdiler. 160 TL'yi bu hesaba at, haczi kaldıralım dediler.

27 Haziran 2024 09:41 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Mehmet Ö., İcra dairesi, esas numarası, TCKN bilgisi iletmeniz durumunda, başvurunuz hakkında gerekli incelemelerin yapılması sağlanacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

16 Temmuz 2024 12:50

51472719624 t. C. Kimlik no 2019/27310 dosya no

16 Temmuz 2024 13:10

Sayın Mehmet Ö., Başvurunuz ile ilgili detaylı inceleme yapıldıktan sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

16 Temmuz 2024 17:18

Sayın Mehmet Ö., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

22 Temmuz 2024 13:30

22 Temmuz 2024 13:31

Sayın Mehmet Ö., Memnuniyetiniz bizim için değerlidir. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Fatura Sorunu Yüzünden İş Yerimi Kapatmak Zorunda Kaldım

Samet
10 Aralık 2024 20:02994

İstanbul Büyükçekmece'de esnaflık yapmaktayım. Düzensiz okuma nedeniyle faturam yükseldi ve tüm ödeme düzenim bozuldu. A...

Fatura Sorunu Yüzünden İş Yerimi Kapatmak Zorunda Kaldım

Müşteri Hizmetlerinde Saygı Ve Anlayış Eksikliği

Tarık
2 Nisan 2025 12:581.822

CLK Boğaziçi Elektrik Dağıtım Perakende'ye icralık olan dosyam için aradıla...

Sözleşme Bedeli İadem 3 Aydır Yapılmıyor!

27 Ekim 2025 20:40311

Ben CLK Boğaziçi Elektrik 1159865314 numaralı hesap müşterisiyim. İş yerime ait olan bu sözleşme aboneliğimi, iş yeri ka...

Tümünü Gör
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tehlikeli Durum!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tehlikeli Durum!

Erkan
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Sorumsuzluğu

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Sorumsuzluğu

Özgür
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Bulent
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

İbrahim
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Zarar Tazmini!

Boğaziçi Elektrik- Bedaş Zarar Tazmini!

Mursel

Öne ÇıkanKonular