Gökhan sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2024 15:24
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“İzmir BMW Özgörkey bayi zuhal hanıma ilgisinden dolayı teşekkürler ederim”

5 ay önce (Ağustos 2024) BMW bayisi İzmir Özgörkey firmasından 5.20 i Sedan BMW marka aracı satın aldım. Araç henüz çok yeni iken "Aküyü değiştirin" arızası verdi. 5 ay süresince işlerimin yurt dışında olması sebebiyle 20 gün aralıklarla nadiren kullanmış olmamı bahane göstererek, akü değişiminin garanti kapsamında olamayacağını ve ücretle değişim yapabileceklerini "WhatsApp" yazışması ile bildirdiler. Aracı teslim ederken aracın belli bir süre kullanılmaması durumunda akünün arıza göstereceği konusunda bir bilgilendirme yapılmadı. Benzer sıfır araç kullanımı yapmış olmama rağmen böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Sıfır olarak fabrika teslimi almış olduğum VW Amarok aracımı da benzer şekilde araç fazlalığından dolayı 3 ay hiç çalıştırmadan kullanmışlığım oldu ve benzer bir problem yaratmamıştı.

23 Aralık 2024 11:03

BMW bayii İzmir özgörkey firmasından satın almış olduğum 4 aylık sıfır 5.20 i aracımda akü arızası oluştu. Özgörkey BMW yetkili servisine götürdüm. Araç on gündür kendilerinde. Akünün değişiminin garanti kapsamı dışında olduğu ve ancak bedeli karşılığında ödeneceğini belirttiler. Kendilerinden garanti kapsamı dışında olduğu konusunda yazılı bir belge istediğimi ve yasal haklarımı kullanacağımı söyledim. Bir haftadır ilgili olduğunu belirten ve sadece WhatsApp tan yazılı olarak haberleşen ama telefonlarıma çıkmayan ciddiyetsiz bir yaklaşım gösteren kişi ile muhatap oldum. Ve bu yazı tarafıma iletilmedi. Tarafıma iletilen belge servis formu oldu.

yeni-bmwde-aku-sorunu-ve-garanti-problemi-1.pdf
19 Aralık 2024 15:36 (Şikayetten 12 dakika sonra)

30 Aralık 2024 08:07
30 Aralık 2024 17:53

İzmir BMW Özgörkey bayi zuhal hanıma ilgisinden dolayı teşekkürler ederim

Gökhan sonuçtan çok memnun

BMW 520i Tahrik Uyarısı Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

07 Mart 2025 22:39
Gokalp sonuçtan hiç memnun değil

BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.

Gokalp
05 Temmuz 2024 15:02
BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Akü Sorunu

Çağatay
24 Kasım 2023 00:21
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
12 Şubat 2025 19:09
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 12:40