BMW'nin Standart Donanım Eksikliği: Soft Close Kapı Sorunu

Aziz
08 Kasım 2024 00:35

BMW markasının 2022 model ix aracını 2. El olarak satın aldım. Bu araç resmi distribütörden satın alınmış araçtır. Yani Borusan çıkışlı bir araç. Bu aracın standart donanımında olan soft close kapı (vakumlu kapı) benim aracımda yok. Resmi internet sitelerde ve bayilerde bulunan araç kataloglarında bu donanım standart donanım olarak yazmaktadır. Bu araç Türkiye gelmeye başladığından bu yana hep aynı bilgi vardı yani standart donanımda soft close kapı vardır. Tüketici olarak ben bu bilgilere güvendim ama satın aldığım araçta standart donanım da olması gereken bir özellik yok. Tüketici olarak yanıltılmış oldum. Bütün standart donanımları tek tek sorgulamamız mı gerek ya da yetkili distribütör bu durumu daha ciddi mi yönetmeli. Gereken eklentiyi yaparak mağduriyetimizi gidermeli

08 Kasım 2024 09:04 (Şikayetten 8 saat sonra)

BMW İx 2022 Model Aracımda Soft Close (vakumlu Kapı) Özelliği Yok

Kadir
15 Nisan 2024 15:25

21 Ağustos 2024 15:18
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto BMW İx Direksiyon Kutusu

Hasan