BMW Acil Freni Çalışmayan İx

BMW Acil Freni Çalışmayan İx
Ebru
12 Şubat 2024 15:35

0cak 2024 ix elektrikli aracımı Borusan İstinye'den aldım. Araçla Bursa İstanbul yolunda sol şeritte 150km saat hızla giderken acil duruş ve araç kullanıma kilitlendi diye alarm verdi ve araç kendini kapattı. Az kalsın ölüyorduk, neyse ki arkada araba yoktu. Borusan İstinye'den biri ile görüştüm ve araç yürüyorsa sorun yok dendi, araç kaportasını kaplatmak için verdiğimde ısrar edip kontrol ettirdim. Ama bana ciddi bir cevap verilmedi. Geçen haftada park yerinden çıkarken arkadaki kolona çarptım. Güya bu araçlarda acil fren sistemi var. Resmen duvara bindirdi, acil fren sistemi çalışmadı. Arabayı yeni yıkatmıştım, tertemizdi yani sensörler kirli de değildi. Araç koruma için yaptırdığım kaplama bozuldu ve tampon biraz eğrildi. Ayrıca Otonom drive ile giderken öne sağdan soldan gelen arabaları da algılamıyor yani 30 ile giderken nasıl önüme geçen arabayı algılamaz hızlanır anlamıyorum. Borusan İstinye bu konuda maalesef sanki yabancılarmış ve beni tanımıyormuş, hiç sorumluklukları yokmuş gibi davranıyor, sanki ben araba sürmeyi bilmiyorum gibi. Hatta ben acil fren yapmadı diye şikayet ediyorum, folyolar değişecek diye planlama ve masraf bana anlatılıyor. Araç acil freni çalışmamış, çalışmadığı belli ki çarpmış ve hasar var Neden ben ödüyorum, araç kusurlu onu da anlatamıyorum tabi duymazdan geliniyor.

12 Şubat 2024 15:42 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

İkame İçin 5bin ₺ Alan, Verdiği Araç İle Canımızdan Oluyorduk Borusan

Hakan
23 Temmuz 2024 19:09
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

BMW İ5 Elektrikli Araç Alırken Çok Çok İyi Değerlendirin,

Abdullah