Zeynel sonuçtan çok memnun

BMW'nin Sensör Problemi Ve Garanti Sorunu

20 Aralık 2024 21:46
Zeynel'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili hemen iletişime geçen Borusan yetkilisine hemen sonra son derece kibar ve çözümleyici bir şekilde benimle iletişime geçip çözüm sunan otomol Müşteri Hizmetleri Yetkilisine çok teşekkür ederim.”

02.08.2024 tarihinde Özgörkey Otomotiv'den 2024 model i4 edrive40 araç aldım. Yaklaşık 4 ay sonra araç "park desteği kısıtlı" uyarısı ile ekranda sürekli "sensörler kirli, temizleyin" uyarısı verdi. Aracı en yakın tarihe randevu veren Otomol yetkili BMW Servisi'ne götürdüm. Aynı gün sonunda aracın ön tamponundaki sensöre taş gelmiş olduğunu ve bu nedenle de tüm sensörlerin devre dışı kaldığını ve park desteğinin çalışmadığını söylediler. Garantiye girmediğini ve parça ve işçilik dahil yaklaşık 11 bin TL karşılığında onarım yapılabileceğini ilettiler. Araca ihtiyacım olduğundan bir an önce kavuşmak için istemeyerek de olsa kabul ettim. Milyonlarca lira para verip kafam rahat olsun diye sıfır BMW araç alıyorum ama sensöre taş gelmiş diye onarım için ücret talep ediliyor. Üstelik sadece 1 sensör için piyasaya göre çok daha yüksek miktar isteniyor. Araçta vurma, sürtme vs. hiçbir şey yok. BMW marka olarak, nokta kadar bile olmayan taş izine dayanamayan sensör kullanıyor ve kullanıcı hatası deniyor. Ayrıca sadece bir sensöre taş geldi diye diğer 11 sensör de çalışmıyor. Hadi onu geçtim, madem sensör bozuk niye ekranda "şu sensör bu sensör arızalı kontrol edin" uyarısı vermiyor da "sensörler kirli, temizleyin" uyarısı veriyor. Bu teknolojiye hiç yakışmayan bir durum. Bu durumdan son derece şikayetçiyim, arızanın garanti kapsamında ya da müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz onarılmasını talep ediyorum. Bu durumun kullanıcı hatası olduğunu kabul etmediğim gibi uzun yıllardır BMW kullanıcısı olarak üzüntü ile karşıladığımı belirtmek isterim.

21 Aralık 2024 09:40 (Şikayetten 11 saat sonra)

23 Aralık 2024 16:40

Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
22 Mayıs 2025 15:44
BMW İ4: Garanti Bitmeden Başlayan Bitmeyen Arıza Çilesi
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni BMW İ5'te Bitmeyen Arızalar ve Yetersiz Servis Desteği

12 Şubat 2025 19:09

Barış
27 Temmuz 2023 13:06
BMW I4 Arıza Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
21 Mayıs 2025 21:07