Vural sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2023 15:23
Vural'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi ilettikten sonra aynı gün içinde Borusan tarafından dönüş yapıldı. BMW yetkililerine çözüm odaklı, hızlı ve doğru yönlendirmeleri için teşekkür ederim.”

BMW marka 2016 X3 model aracımın iç kısım kapı kollarındaki plastik materyal eridi ve kapıyı kapatıp araca oturduğumuzda ellerimiz yapışkan ve siyah hale geliyor, 4 kapı içinde aynı durum mevcut. Kullanılan plastik malzemenin kullanım ömrü ile ilgili bir durum. Satın alma dahil, Yıllardır aracımın tüm servis işlemleri Kosifler Oto Bostancı'da yapılmaktadır. Markaya yakıştıramadığım bu mağduriyetimin giderilmesi ile ilgili BMW yetkililerinden, yetkili servisim olan Kosifler Oto Bostancı'dan destek ve geri dönüşlerinizi beklemekteyim.

13 Eylül 2023 15:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Eylül 2023 15:23

Merhabalar Şikayetimi ilettikten sonra aynı gün içinde tarafıma dönüş yapılmıştır. BMW yetkililerine çözüm odaklı, hızlı ve doğru yönlendirmeleri için teşekkür ederim, yönlendirilmiş olduğum Kosifler Oto Bostancı'da Duygu Öztemel hanım'a süreci doğru yönetip, profesyonelliğini bize yansıtıp sonuca ulaştırdığı için ayrıca teşekkür ederim.

15 Eylül 2023 15:33

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
04 Mayıs 2025 22:37
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
02 Mart 2025 21:27
"Borusan Avcılar şube Betül hanıma çok teşekkür ederim hemen aksiyon alındı parça bekleniyor müşteri memnuniyetini önemsedikleri için mutlu oldum."
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
06 Haziran 2023 22:36