Ali sonuçtan hiç memnun değil

BMW Kosifler Samsun Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

Ali
02 Şubat 2024 12:52

42.000 km'de olan BMW 320d aracımın bakımı için Samsun'daki yetkili servise götürdüm. 42.000 km'de olmasına rağmen 'diskleriniz çok kötü' denilerek yoğun ısrar üzerine diskleri değiştirdik. Eski diskleri ise, ben talep edinceye kadar aracıma koymamışlardı. Kontrol ettiğimde disklerde herhangi bir sorun olmadığını gördüm.

Ayrıca, 'kontrol servisi' adı altında 945 TL ücret talep edilmiş ki bu, bakım için zaten ödeme yapmakta olduğum bir hizmet için oldukça yüksek bir tutar. Motor yıkama, koruma ve dezenfekte işlemleri için ise bana danışılmadan 2.375 TL işlem ücreti alınmış. 'Motor yağ bakımında bu işlemler mecburi' denilse de, bu harici hizmetler faturama eklenmiş. Ben malı konularda titiz bir insan değilim; eğer öyle olsaydım aracımı sanayide yaptırırdım. Aracım 2018 model ve 5 yıldır sadece yetkili servise götürüyorum. Ordu'dan Samsun'a kadar gitmeme rağmen yapılan bu haksızlık beni rahatsız etti. Sanayiye güvenmediğim için Kosifler yetkili servisini tercih etmiştim, ancak keşke sanayide yaptırsaydım.

BMW Kosifler Samsun yetkili servisi hakkında olumsuz bir deneyim yaşadım ve toplamda 31.030 TL ödeme yaptım.

02 Şubat 2024 12:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Metin
Metin

Bu sorun daha hiçbir şey arabanın kronik motor titremesi, direksiyon ve yan tutmaç deformesi, silecek ve cam fitili sorunları... BMW nin sorunları bitmiyor. Görsel güzelliği dışında her yerinden kusur akıyor. Ben kesinlikle satıp Audi alacağım.

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yetkili Serviste Yüksek Ücret Ve Özensiz İşçilik Mağduriyeti

İhsan
21 Ekim 2025 18:49
Mete sonuçtan hiç memnun değil

BMW 520i Garanti Kapsamında Süregelen Marş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Mete
04 Kasım 2025 21:20
Gültekin sonuçtan çok memnun

BMW 520i'de Kronik Devirdaim Pompası Sorunu

Gültekin
18 Nisan 2025 23:22
"Şikayetime gösterdikleri ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla süreci hızlıca yöneten; gerekli indirimlerin yapılmasına yardımcı olan ve ayrıca deforme olan kapı açma kolunun yenilenmesini sağlayan Samsun Kosifler Servis Müdürü Sayın M**** Y**** ve Servis Danışmanı Sayın G**** Ç****’e ve emeği geçen tüm BMW ekibine teşekkür ederim"