Emre sonuçtan çok memnun

BMW G20 Arka Klima Arızası

22 Haziran 2024 15:51
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Songül hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.”

2020 Ocak çıkışlı 320i full yetkili servis bakımlı aracımda yaz aylarında ön klima soğuk üfler iken arka havalandırmalar sıcak üflüyor. Uğraşacak vaktim olmadığından tekrar servise götüremedim. Belli ki yazılımsal bir problem var fakat çare bulunamıyor. Çocuklu bir aileyiz ve bu durum arkada oturanlara inanılmaz derecede rahatsızlık veriyor. Arka havalandırmaları kapatmak da çözüm olmuyor, zira bu kez de arka ayak kısımlarından sıcak hava geliyor. Hiçbir aracımda böyle bir problem yaşamamıştım. Bu konuya çözüm bulunmasını istiyorum. G**** yetkili servisten yardım rica ediyorum. Aracımdan soğudum ve yolculuk yapmak istemiyorum.

22 Haziran 2024 16:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

25 Haziran 2024 14:56

Songül hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

26 Ağustos 2024 18:12

Merhaba Cem Bey, Klima adaptasyonu ve yazılım güncellemesi yapmanız gerekiyor.

Sevgi
Sevgi

Selam Emre Bey, benim de aracımda benzer bir sorun var. Servis çözmeye çalışıyor. Önce arka klima motoru arızalı değiştreceğiz deyip değiştirdiler. O da çözüm olmayınca şimdi klima kazanını değiştirecekler. Sizin sorun nasıl çözüldü acaba? İyi günler diliyorum

Emre

Merhaba, bendeki sorun arabanın yazılım güncellemesi ve klima adaptasyonu ile giderildi. Açıkçası yaşadığınız durumda biraz art niyet sezgiledim. Farklı bir yetkili servisle görüşün mutlaka

Cem
Cem

Aynı sorunu biz de X3'te yaşıyoruz. Problem neydi ve nasıl giderildi bilgi verebilir misiniz?

Ahmet
Ahmet

Ben de sorun yaşıyorum. Nasıl bir çözüm buldunuz?

Arka Klimanın Soğutmama Sorunu

Göksel
02 Nisan 2025 15:44
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Su Pompası Arızası Ve İyi Niyet Garantisi Sorunu

Yavuz