BMW F20 Arka Stop LED Kısık Yanma Sorunu

BMW F20 Arka Stop LED Kısık Yanma Sorunu
28 Mayıs 2024 12:192.349
Nurkan'ın Teşekkür Mesajı
İş yoğunluğum nedeniyle randevuma gidemedim bayram dönüşü gidip sorun tespiti ve parça tedariği için görüşeceğim Sena hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar

BMW 2014 model F20 arka sol stop LED kısık yanma sorunu. BMW gibi premium bir markaya yakışmayan, aracın kötü ve güvensiz görünmesine neden olan bu sorunun giderilmesini rica ederim. Bu forumda birçok kullanıcının sorunun çözüldüğünü okudum, teşekkür ederim.

28 Mayıs 2024 12:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)

13 Haziran 2024 12:21

Değerli Nurkan A., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

13 Haziran 2024 12:26

BMW F20 Serisinde Kronik Stop Lambası Arızası Güvenliği Tehdit Ediyor

Tuğba
Tuğba
30 Haziran 2025 00:111.871

2014 Model BMW F20 kasa kodlu 1.16i servis bakımlı ikinci sahibi olarak aldığım aracım var. Aracımın sağ arka stop lamba...

BMW F20 Serisi Kronik Stop Lambası Arızası Güvenliği Tehdit Ediyor

Emrecan
Emrecan
28 Haziran 2025 00:442.094

2013 Model BMW F20 kasa kodlu 1.16i m Sport paket aracım var. Aracımın sol arka stop lambası sönük yanmaktaydı ve bugün ...

Tümünü Gör

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed