28 Kasım 2024 09:181.209
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
Firma parçayı ücretsiz bir şekilde değiştirdi. Kosifler Oto Antalya'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

2014 mode f20 aracımın sol arka stop lambası sağ tarafa göre bariz bir şekilde daha kısık yanıyor. İnternette yaptığım araştırmaya göre bu sorunun bu modelde kronik olduğunu fark ettim. BMW daha önce aynı aracımdaki başka bir kronik problemi değişim yolu ile gidermişti. Aynı hassasiyeti trafikte güvenlik zaafiyeti oluşturabilecek bu sorunda da göstermesini bekliyorum.

28 Kasım 2024 10:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

5 Aralık 2024 11:25

Bugün 05.12.2024 tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmadı.

17 Aralık 2024 15:39

Değerli Hüseyin K., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

6 Ocak 2025 12:10

23 Ocak 2025 22:14

23.01.2025 henüz herhangi bir aksiyon alınmadı beklemedeyim.

12 Şubat 2025 11:39

12 Şubat 2025 14:30

BMW F20 Kronik Stop Lambası Sorunu Güvenliği Tehdit Ediyor

Burak
Burak
18 Aralık 2024 21:036.408

Daha önce 2014 model 116i aracımda aynı problemi yaşamıştım. Şu an 2013 model BMW 1.18i aracımın sağ arka stop lambası k...

BMW F20 Kronik Stop Lambası Sorunu Güvenliği Tehdit Ediyor

Ümit
Ümit
20 Nisan 2025 00:251.059

2013 model F20 aracımda arka sağ stop lambasının sönük yandığını fark ettim. Araştırmalarıma göre bunun kronik bir sorun...

BMW F20 Arka Stop LED Kısık Yanma Sorunu

Nurkan
Nurkan
28 Mayıs 2024 12:192.349

"İş yoğunluğum nedeniyle randevuma gidemedim bayram dönüşü gidip sorun tespiti ve parça tedariği için görüşeceğim Sena hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar"

BMW F20 Arka Stop LED Kısık Yanma Sorunu

BMW 1.16 F20 Kronik Stop Lambası Sorunu

Orçun
Orçun
9 Kasım 2024 00:402.557

"Özgörkey Otomotiv'de bizimle ilgilenen Sinem hanıma özellikle teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisi yaşadığımız sorunla samimiyetle ilgilendi ve süreci yönetti."

BMW 1.16 F20 Kronik Stop Lambası Sorunu

BMW Arka Sağ Stop Lambası

Özgür
Özgür
31 Ekim 2023 13:432.573

BMW f20 2012 model aracımın arka sağ stop lambasının ledli park lambası kısmı kısık yanıyor. BMW gibi bir markada böyle ...

Tümünü Gör

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed