BMW 320i Start-Stop Sorunu: Garanti Kapsamında Akü Değişimi Yapılmadı

27 Mayıs 2024 15:34

Şikayetvar

Yaz

13/07/2023 tarihinde Bursa Teknik Oto'dan satın aldığım 2023 model 320i BMW marka sıfır aracımın start-stop sistemi çalışmadığı için 25/05/2024 tarihinde Bursa Teknik Oto-1 bayisine servise götürdüm. Akünün zayıf olduğu belirtilerek Gelen cevapta, araca düzenli olarak binilmediği için akünün zayıfladığı ifade edildi ve aracımın garantisi olmasına rağmen akü değişimi yapılmadı. 15 yıllık bir BMW müşterisi olarak böyle bir durumla karşılaştığımı söyleyebilirim. Aracımın garantisi devam ederken ve arızanın akü kaynaklı olduğu bilinmesine rağmen 'araç sahibi kusurlu' denilmesi kabul edilemez. Borusan Oto'ya olan şikayetimi, adli makamlara ve Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağımı belirtmek isterim. O kadar garanti veriyorsunuz alırken ama sorun oldu mu sahip çıkmıyorsunuz tel no:0552*****26

27 Mayıs 2024 15:47 (Şikayetten 13 dakika sonra)

28 Mayıs 2024 10:26

Dönüş yapıldı ama hala şu an ki durum ne bilgilendirilmek istiyorum aciliyetim var bir an önce halledilmesini istiyorum mağduriyetimin

Selim sonuçtan çok memnun

Selim
09 Şubat 2024 11:48
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
02 Ocak 2024 16:22
"Teknik Oto 1 den Bayan aradı ve Mustafa bey ile ilgilendiler. Akü değişmeden bir şeyler yaptılar ve sorun giderildi. Teşekkürler"
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat
14 Ağustos 2024 20:13
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
11 Eylül 2024 16:02