Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Bitmeyen Arızalar - BMW Pişmanlığı

03 Mayıs 2024 15:58

Fren sistemi arızası nedeniyle iki kez servise götürdüğüm aracım, ikinci servis çıkışında herhangi bir problem olmadığı belirtilerek tekrar teslim edildi. Aracın diskler üzerindeki koruyucuların yamultularak ses kesilmesi sağlandığı fark edildi. Bu kadar tanınmış bir markanın bu şekilde temsil edilmesi gerçekten üzücü. Trafik ve insan güvenliğini hiçe sayan bir tutum sergileniyor. Lüks bir markadan beklenmeyecek bir durumla karşılaşmak hayal kırıklığı yaratıyor. Durumu daha iyi anlayabilmeniz için videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. https://youtube.com/shorts/BJP_zsfTMmI?feature=share

03 Mayıs 2024 15:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Mayıs 2024 14:43

Herhangi bir çözüm sağlamıyorsunuz. Yine servisteyiz yine çözüm yok. Bundan sonraki süreçte hukuk yoluyla ilerleyeceğim. Dünyanın parasını alıp rezil ediyorsunuz insanları. Tüm bunlar yetmedi şimdi de kaputun altı su dolu! Buna da normal diyor teknisyenleriniz. Çin araçlarında yok bu problemler.

14 Mayıs 2024 09:40
Bitmeyen Arızalar - BMW Pişmanlığı

Buna da davlumbazdan içeriye su alıyor dediniz. Hatırlatırım araç elektrikli ve bu benim 3. BMW aracım. Madem böyle hatalar var yarı parasına Çin malı bir araç alabilirdik. Kablolar suya dayanaklı diyorsunuz elektrikli araçta...

Sevban

Bunların servis çalışanlarının mühendis falan olduğunu düşünmüyorum 0 aracımın tavanı ve direksiyonundan ses geliyor çözemiyorlar 4 kez servise sokmama rağmen yağlıyorlar sorun çözüldü diyorlar sonra parça falan değiştiriyorlar ses hala devam bunlardan her şey beklenir

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

BMW İx1 Teslimat ve Sürekli Arıza Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

05 Eylül 15:05