116 turbo

7 Şikayet
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Sanayi Dostu Binici Düşmanı BMW

BMW Araçlarında Güvenlik Sorunları Ve Kronik Arızalar
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
26 Haziran 2024 16:12

"Aracımın tamiri bugün itibariyle bitti hülya hanım tarafında bilgilendirildim Borusan ve otomol sorunumu acil şekilde çözmek için çabaladı uzun bir tamir süreci oldu ama sonuç olarak aracımın gerekli değişimleri yapıldı teşekkürler."

Otomol Ve Borusan'ın Bana Yaşattığı Mağduriyet
Otomol Ve Borusan'ın Bana Yaşattığı Mağduriyet

BMW 1.16 İ Kronik Hatalar Bitmedi Bitmezde

11 Haziran 2024 22:38
Mustafa sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 16:14

"Ülkemizde, tüketici adına en sorunlu hususun, satış sonrası hizmetler olduğu düşünülünce firma kendisine ve marka imajına yakışanı yaptı. Bu marka bağlılığı adına çok güven verici. Çok teşekkür ederim."

Oğuz sonuçtan çok memnun

BMW N13 Kronik Arızaları

Oğuz
16 Kasım 2023 21:04

"Öncelikle tüm ilgilerinden dolayı BMW ailesine teşekkür ederim. Geri dönüş sağlandı ve au Otomotiv BMW Yetkili Servisi-Aydoğanlar Ulus Otomotiv e yönlendirildim. Hüseyin beye çok teşekkür ederim. Süreci çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak malzemenin değişimini sağladı. Tekrar tekrar hüseyin beyin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."

Alican sonuçtan çok memnun

BMW 116 İ Kronik Buji, Bobin Ve Yap Kaçağı Sorunu

Alican
20 Haziran 2023 20:16

"Bursa Teknik oto 1 bayii hızlı bir şekilde iletişime geçip ücretsiz olarak arıza tespiti yaptılar, Ön camdaki problemli olan plastik aksamı değiştirdiler. Servis yetkilisi Emre bey başta olmak üzere tüm BMW Teknik oto çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum."

Marka Profili

BMW 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

BMW 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör