BMW N13 Kronik Arızaları

16 Kasım 2023 21:0424.706
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
Öncelikle tüm ilgilerinden dolayı BMW ailesine teşekkür ederim. Geri dönüş sağlandı ve au Otomotiv BMW Yetkili Servisi-Aydoğanlar Ulus Otomotiv e yönlendirildim. Hüseyin beye çok teşekkür ederim. Süreci çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak malzemenin değişimini sağladı. Tekrar tekrar hüseyin beyin ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

2012 model F20 BMW 116i aracımın silecek altı ızgarası iyice kullanılamaz hale geldi. Yenisini almaya kalktığımda fiyatların 3.000 lira civarında olduğunu gördüm. Fitilin tamamı çatlak ve kopmuş parçalarla dolmuş durumda. Araştırmalarım sonucunda, aynı sorunun kronik olduğunu çeşitli sitelerde okudum. Orta sınıf, 15 - 20 yaşındaki araçlarda görmediğim bu tür bir sorunun BMW gibi Premium bir markada mevcut olması gerçekten üzücü. Aynı zamanda yine kronik olan turbo hortumundan yağ sızıntısı yaşanıyor. Birçok masraf yaptım; contalar, tamirler derken, masrafsız gün geçmiyor. Bir yeri tamir ettiriyorum, başka bir yerde arıza çıkıyor. BMW tutkunu biri olarak, artık maddi olarak bu masrafları karşılayamıyorum. BMW Borusan yetkililerinden, BMW markasına yakışır bir şekilde bu sorunlarımın en kısa zamanda çözülmesi için gerekenin yapılmasını rica ederim.

17 Kasım 2023 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

21 Kasım 2023 14:43

Arif
Arif
4 Mart 2024 12:31

Oğuz Bey merhaba, aynı problemi ben de yaşıyorum ama nasıl çözüldüğü ile ilgili size ulaşabilir miyim?

BMW Kronik Sorunlar

29 Kasım 2023 16:1418.604

"Ülkemizde, tüketici adına en sorunlu hususun, satış sonrası hizmetler olduğu düşünülünce firma kendisine ve marka imajına yakışanı yaptı. Bu marka bağlılığı adına çok güven verici. Çok teşekkür ederim."

Enes
Enes
22 Eylül 2024 20:32725

2012 model, f20 BMW 116i aracımın ön cam silecek altı ızgarasında ciddi def...

Barış
Barış
13 Şubat 2024 02:0413.433

2012 model, f20 BMW 116i m sport paket, aracımın silecek altı ızgarasında ciddi çatlaklar oluştu. Bu sebeple araç ön cam...

Tümünü Gör

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW Kalitesiz PlastikKullanımı!

Muhammed