Arife sonuçtan hiç memnun değil

Forum İstanbul Blue Diamond Gram Eksikliği Yapıp Fazla Para Aldı

Forum İstanbul Blue Diamond Gram Eksikliği Yapıp Fazla Para Aldı
02 Eylül 2023 19:10

Forum İstanbul Blue Diamond' dan alyans sipariş ettik 2 adet. Site fiyatı 14 ayar 2,20 gram 19 ölçü için alyansın adet fiyatı 6938 TL. Yani 2 adet alyans 4,40 gramdan olmak üzere 13.876 TL tutardı. Biz biri 11, biri 18 ölçü olarak 2 adet aynı model alyans sipariş ettik. İnternet fiyatıyla aynı olduğunu, ölçü boyutu kaynaklı da fiyatta düşme olacağı söylendi. 2 Eylül 2023 tarihinde ürünü teslim almaya gittik. 2 alyansımız 14 ayar 3,78 gram ve 13700 TL tuttuğunu söylediler. 0,62 gram eksik olmasına rağmen normal fiyattan sadece 176 TL az ödedik. Gram eksik ama aldığınız fiyat neden bu şekilde diye sorduğumuzda mağaza çalışanları internette yazan gram tahmini gram illa o kadar gelmiyor dedi. Ürün o kadar gram gelmese de fiyatta oynama yapmaları gerekirken yapmadılar. Üstelik bize tahmini olarak 13.500 den az tutar demişti mağaza çalışanı beyefendi şirket telefonundan. Zaten normal fiyatına ürün için marka diye fazla ödüyoruz. Bir de gram düşüklüğü ile ilgilenmediler. Asla tercih etmeyeceğimiz bir firma oldu kendileri. İletişimleri de oldukça zayıf. Bir daha önünden bile geçmeyeceğim bir firma olarak aklımda kalmasına sebebiyet verdiler.

Arife
Arife
06 Eylül 2023 17:13

İletişime geçtiler. Asla müşteri yanlısı bir tavırları yok. Tüm ilgileri kaporayı verene kadar.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond'da Adil Olmayan Fiyatlandırma

11 Kasım 2024 18:41