Blaupunkt Robot Süpürge Dili Türkçe

07 Mart 2024 18:29

Blaupunkt robot süpürge kurulumunu gerçekleştirdim fakat dil seçeneğini Türkçe olarak kullanamıyorum. Cihazı açıp kapattım, uygulamayı tekrar sildim ve yeniden kurdum. Ancak 'indir' dediğimde 'başarısız oldu' şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Başka bir telefon ile deneme yaptım ancak yine başarılı olamadım. İngilizce dil seçeneğini indirmeyi de denedim; o da aynı şekilde hata veriyor.

08 Mart 2024 08:34 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

08 Mart 2024 11:05

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz 0850 346 08 22 arayarak iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

12 Mart 2024 12:08

Değerli Müşterimiz , İletişim merkezimizle yapmış olduğunuz görüşmede, şikâyetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz 0850 346 08 22 arayarak iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

Kamil

Sorunu çözebildinizmi ürün ve servisle alakalı görüşünüz nedir

02 Ağustos 2023 08:24
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Ürünlerinde Türkçe Dil Desteği Eksikliği Ve Uygulama Sorunları

Burak