Black White Sapanca Bungalow Müşteriyle Nasıl Konuşulması Gerektiğini Bilmeyen Bir İşletme Saygı 0

02 Ağustos 2024 23:36

Hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biriydi böyle bir üslupla karşılaşacağımı bilseydim önünden bile geçmezdim. Konaklama öncesinde iletişime geçtiğim kişiye özellikle kutlama yapacağımızı belirttim ve bunun için onay aldıktan sonra kaporamı yolladım. O zamana kadar hiçbir problem yoktu. Sonrasında konum için farklı bir kişiyle görüştüm, beni karşılayan kişi de farklı kişiydi, toplamda 3 ayrı kişiyle muhatap olmak durumunda kaldım ve hiçbirinin dediği birbirine uymuyordu. Kutlama yapıldıktan sonra davet ettiğim arkadaşlarım gitti ve biz dört kişi bungalovda kaldık ve bu konu hakkında yalan söylemekle itham edildik. Kahvaltı için de geceden haber verin saat 11de gelir dediler geceden haber verdim fakat sabah 11de çıkın diye aradılar bunun üzerine her müşteriye kahvaltı hizmeti vermediklerini söylediler. Ben de kendimi anlatmaya başlayınca beni konuşturmayıp hakaretlerde bulundular. Siz şımarıksın evimi terk edin oraya gelmemi mi istiyorsunuz geliyorum gibi tehditlerde bulundular. O kapatınca abisi arayıp aynı şekilde tehditler savurdu. Hepimizin kadın olduğunu bilerek bizi korkutmaya çalıştılar. Bu tarz saygıdan yoksun insanlarla muhatap olmayıp işletmelerine gidilmemesi gerektiğini kötü bir tecrübe ile öğrenmiş olduk.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Casa Nuez Sapanca Yanıltıyor

18 Ağustos 2024 14:21
Casa Nuez Sapanca Yanıltıyor

07 Eylül 2024 14:43

02 Temmuz 2023 01:24

15 Nisan 2024 03:20
The Moms (Tuzla) İşletmeciden Cevap :)
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 15:34