15 Nisan 2024 03:20

Bu olay öyle gerçekleşmedi. Tadilatımızın uzun sürdüğünü ve ertelememiz gerektiğini söylememe rağmen, her şeyi kabul ederek ısrarla arada yapılmasını istediler ve doğum günü sabahına kadar hiç gelip bakılmadı. Zaten kapora ya da herhangi bir ödeme alınmadı. Gelindiğinde vazgeçilebilirdi; şayet tadilatı yarıda kesip iki gün temizlik yaptırıldı. O sırada mutfakta olmadığımız için yan taraftaki pastaneden içeceklerinizi temin ettik. Ailemizin burası olduğunu, boya kokusu olduğunu belirttik ve sizden ödeme almadık. İsterseniz yan pastaneyi ayarlayabiliriz ya da burada yapın, ödeme almayalım, camları açalım, havalandıralım seçeneklerini sunduk ve kabul edildi. Eşimle konuştuğunda 10 bin TL'ye anlaşılan organizasyon için doğum gününün babası 3 bine anlaşmış. Yani bu bilerek yapıldı. Kokuyu ve diğer bahaneleri kullanarak, eşim duymadan kalan bakiyeyi de sildirmeyi düşündüm; şahsi fikrim bu yönde ama zaten baştan ödeme almayacağımızı ve seçimi kendilerine bıraktığımızı söyledik. Ve bu doğum günü grubu, bedava hizmet ve organizasyon alırken aşağılayıcı, egolu tavırlar sergiledi. Karşılarındaki kişiyi satın almış gibi davranarak, mala zarar verdiler ve benim yanımda beni ve mekanı kötülemeye kalktılar. Emeklerim yok sayıldı. İlk müşterim olan bu grup, çocuklarına 'yapma', 'etme' demedi. Sandalyelerime kadar tüm oyuncakları kırarken güldüler. Çocuklar birbirlerine bu kırılan oyuncaklarla vurdu, ancak bu kokudan etkileneceklerini söyleyen ebeveynler, çocukların daha büyük yaralanmalar yaşamasını düşünemediler sanırım. Evet, onları kovdum ve bugün olsa yine kovardım. Kültür, görgü, emeğe saygı ve anlayışa minnet duymak başka bir şeydir. Ancak burada tanınmış bir aile olduğunu iddia eden ebeveynleri rencide etmemek için bu konuyu hiç paylaşmamıştım. Ama 'bedava yiyelim, içelim, üstüne mekanı başlarına yıkalım ve bir de kötü yorum yapalım' düşüncesine karşı sessiz kalamazdım. Tabii ki cevap verecektim. Hatta ben resimlerinizi buraya bırakayım da kendimi yormayayım.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü Organizasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı Ve Sorumsuzluk

Ezgi
12 Mayıs 09:43
Doğum Günü Organizasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı Ve Sorumsuzluk
İdil sonuçtan hiç memnun değil

Alaçatı Kafası (Suadiye) 'de Korkunç Doğum Günü

İdil
25 Ağustos 2023 16:30

Beklenmedik Fiyat Artışı Ve Hizmet Eksikliği

Aysu
14 Aralık 2024 17:58
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Har Kanat Dikkat Etmek Lazım

Gönül