Emre sonuçtan çok memnun

Bitexen, Yanlış Ağ Transferi

30 Nisan 2023 03:24
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler, Arkadaşlar Bitexen Türk firması olarak bizlerin favorisi oluyor. Ağ Transfer hatası kişisel bir durum firmanın elinde olan değil bizlerin bireysel hatası. İnsanın aklına takılabiliyor tabii ki. Süreç olarak yanlış ağ transferi telafisi olan bir durum. Bitexen ailesi sosyal medya hesaplarından Twitter, Instagram dönüş sağlıyor. Çağrı merkezi, Mail olarak iletişime geçildiğinde çözüm odaklı yardımcı olunuyor. Süreç e takılmamanızı şahsım adına 1 ay dolmadan ve sürekli bilgilendirilerek ilgilenildi. Sonuç güzel başta Yağmur hanım olmak üzere emeği geçen tüm Bitexen ailesine teşekkürler.”

Mexc firmasından Bitexen'e USDT gönderimi yaparken yanlış ağ seçimi yaptım. ERC20 yerine BEP20 ağını seçtim. Şikayet olarak değil öneri-talep olarak iletmek istiyorum. Destek talebinde bulundum. Bilgilerimi gönderdim. Mail ve Twitter üzerinden cevap verildi. Çağrı merkezi üzerinden de görüşme gerçekleştirdim. 3 yerden de olumlu dönüş aldım. İlgilenildiği, destek ekibine iletildiği söylendi. Geçmiş de bu tarz sorunlar da bitexen firmasının çözüm sağladığını gördüm sürenin biraz uzun olmasından mağdur olunuyor. Diğer borsalar da Türk veya yabancı çözüm süresi daha kısa olabiliyor. Firma dan firmaya değişiklik gösterebilir. Altyapı hizmet çalışan sayısı, teknik yeterlilik vb. Durumlar vardır muhakkak. Bitexen ekibi çalışmaların sürdüğünü uzun meşakkatli olduğunu iletti. Yapılan teknik işlemin daha erken sonuç alması talebimdir. 9 Nisan günü Ticket işlemi yaptım. Başvurdum. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarınız kampanyalarınız gerçekten güzel ve Türk borsası olduğu için hesap açmıştım. Mümkün olan en kısa sürede umarım sorun çözülür. Burada teşekkür mesajı paylaşırım.

30 Nisan 2023 03:39 (Şikayetten 14 dakika sonra)
03 Mayıs 2023 10:45

Güncel durum, Bitexen talebime buradan mesaj yazdı. Müşteri hizmetleri tarafından aranıp sürecin hızlanması için elimizden gelenin yapılacağı, talebiniz ilgili birime iletildi şeklinde açıklama yapıldı. Şikayet var sitesi ve genel ağ transferi hatası işlemlerine baktım. Çözüm süresi Bitexen firmasında 1 hafta, 1 aydan daha az 35 gün ve 60 gün olarak gördüm. Binance firması ve birkaç borsa da 3 iş günü içerisinde çözüme kavuşturulduğu oluyor. Zor ve meşakkatli bir durum olduğu belirtildi tabii ki. Bu hafta 1 ay dolacak. Kısa vade de sonuçlanmadı. Umarım 1 ay içerisinde sorunum çözülmüş olur.

04 Mayıs 2023 12:00

26-27 gün oldu. 1 ay içerisinde de olur gözüyle bakıyordum. Normalde zaten 1 ay sizin firma olarak ortalamanız gibi duruyor. İlgileniyorsunuz ama sonuç olarak bakıldığında pek ilgilenilmiş gözükmüyor.

04 Mayıs 2023 14:35

1 ay oldu neredeyse şurada, Talebiniz çözüme kavuşmuştur. Yazısını görmek istiyorum. Süre bu kadar uzun olmamalı.

05 Mayıs 2023 19:03

Bitexen Hesabımdaki Coinlerim Kayboldu Ve Destek Ekibine Ulaşamıyorum

Murat
08 Haziran 08:30
bitexen-hesabimdaki-coinlerim-kayboldu-ve-destek-ekibine-ulasamiyorum-1.jpg

Bitexen Hesabımdaki Kripto Bakiyem Aniden Sıfırlandı!

Özgür
11 Ekim 11:13