Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

BiTaksi Uygulaması Zaman Aşımı Ve Kupon İndiriminin Uygulanmaması

15 Mayıs 2024 11:44

12 Mayıs Anneler Günü, BiTaksi uygulamasındaki 150 TL indirim kuponu ile bir taksi çağırdım. Ve yolculuğumu tamamladıktan sonra ödemenin uygulama üzerinde gerçekleştiğini ve taksici bey ile iyi günler dileyerek taksiden indim. 2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı ve ödemenin zaman aşımına uğradığını 170 TL ödemem gerekirken benden 320 TL ödeme almaları gerektiğini bildirdiler. 6 kez müşteri hizmetleri tarafından aranarak 6 kez aynı durumu anlattım. Ve her biri 10 dakika. Süren konuşmalar sonrası BiTaksi uygulamasının zaman aşımından sorumlu tutularak yaklaşık 1 saat telefonda konuştum. Ve sonuç olarak zaman aşımı kaynaklı kampanyadan yararlanamayacağımı, her ödeme yaptıktan sonra ödeme olmuş mu diye telefonumdan kontrol etmem gerektiği gibi bir nasihatte bulunuldu.

Müşteri hizmetlerinin herhangi bir etik anlayışının olmaması ve ekip içlerinde iletişimleri olmaması kaynaklı hem harcadığım zaman hem de sistemleri kaynaklı ekstra yaptığım ödeme kaynaklı şikayetçiyim.

Ödemeyi yaptıktan sonra uygulamayı telefonumdan anında sildim ve bir daha asla kullanmayacağım.

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yaren
24 Mart 2025 16:14
BiTaksi'de İndirim Hakkı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

BiTaksi İndirim Kodu Sorunu

BiTaksi Kuponum Kullanılamadı İki Kez Ödeme Alındı Param İade Edilmiyor

Kader
06 Ağustos 2025 17:18
bitaksi-kuponum-kullanilamadi-iki-kez-odeme-alindi-param-iade-edilmiyor-1.jpg
Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 01:33