Bioderma Sahte Ürün Satışı

Bioderma Sahte Ürün Satışı
30 Ağustos 2024 12:45

Epttavm Dermo Depo satıcısından aldığım Bioderma markası Atoderm Baume krem orijinal değil. Kokulu ve hafif yapılı, nemlendirmiyor. Her zaman kullandığım ürünü tanıyamadım. Barkodu okuttuğumda köpüklü yüz yıkama jeli çıkıyor. Satıcı da yardımcı olmadı. PTT Kargo haricindeki kargoya iade olarak veremezmişim ama evime uzak ve benim öyle bir zamanım yok.

profile profile
04 Eylül 2024 10:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

Duhancici
Duhancici

Merhaba Aynı olay bugün başıma geldi. Siz iade edebildiniz mi? Yoksa elinizde mi kaldı ürün? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Bahar
Bahar

İade etmekle uğraştım maalesef PTT Kargo olmak zorunda dediler

Aynin
Aynin

Aynısı başıma geldi..pttavm.com dan Dermo Depo adlı firmadan aldım aynı ürünü. Ve yıllardır kullandığım ürünle ilgisi yok! Aynı sizin bahsettiğiniz gibi işporta el kerimi doldurmuşlar içine! Fransa'dan ithal edilen ürün orijinali -ki ben 10 yıldır bu kremi kullanıyorum... Firma sahibinin telini buldum. Sözleşmelerde açık adres ve tel numarası mevcuttu. Adam telde bin tane yalan söyledi. Baktı ki hepsini ispatlarıyla boşa çıkarıyorum ve hakkımı savunmaktan vazgeçmiyorum En sonunda aslında bir inşaat firması olduklarını e-ticarete yeni başladık o işe de bir elemanım bakıyor işte böyle sahteci bir yol bulmuş kendine dışarıdan ürün siparişi vermiş satmış size! Gibi saçma sapan bir açıklama yaptı! Gerçekten Pes diyorum artık Pes!

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 16:09

Bioderma Üst Kaydı Yok