Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:20

Merhaba İstanbul/Avcılar çevresinde Bin Bin scootera binmek istedim ama T. C. Numarası ile başka Bir hesap olduğunu ve borcumun olduğu yazıldı. Bende 08502233443 numaranızı aradım. 2022 tarihinde Kadıköy Üsküdar arası kullanılmış,96.00 TL borcumun olduğunu söylediler.
Durumu anlattım, 2022 yılında ben hiç Üsküdar veya Kadıköy'e gitmedim. Ben binmedim ben değildim diye. Nasıl olduğunu sordum, onlar 1 T. C. Numarası ile başka hesaplar açılabilir dediler. Ben İlk defa bin Bin hesabı açtım. Bundan bin bin firması sorumludur çünkü benim T. C. Kimlik numarası ile başka bir telefon numarası eşleşmesi kanunen olmaması gereklidir. Bana olmayan borcu 96.00 TL göndermiş oldukları ibana gönderdim. Hesabımın silinmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

binbin-sahsi-t-c-numaram-ile-scooter-kullanilmis-baskasinin-tel-numarasi-3.pdf
Emre
01 Haziran 2024 15:43

Dün bana benim t. C. Kimlik numaram ile açılan hesabın silinebileceği söylenmişti. Şimdi ise savcılığa başvuru yapmanız gerekli dediler. Bunu insanlardan para almak için Bir olduğunu düşünüyorum ve herkesin bu firmaya dikkat etmesini söylüyorum.

Bin Bin Kopya Hesap T. C. Çalınması

Murat
17 Mayıs 2024 16:15
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
26 Eylül 2023 08:15
bin-bin-de-kimlik-numaramla-haberim-olmadan-ikinci-kisiler-hesap-acmis-1.jpg

Emine
17 Temmuz 2024 19:27
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
28 Kasım 2023 10:16
BinBin Kimlik Bilgilerimin Çalınması!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Hesabımda Olmayan Borç Nedeniyle BinBin Hizmetlerinden Yararlanamıyorum

Ahmet