Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR Paramın Kaybolması Ve Hiçbir Şekilde Yardım Edilmemesi

22 Temmuz 2024 20:02

Binance TR paramın kaybolması

Binance TR uygulaması üzerinden alım-satım işlemleri yapıyorum. Hesabımda sürekli mevcutta bakiyem var. 27/05/2024 tarihine kadar herhangi bir sorun yaşamadım. 27/05/2024 saat 01:40'ta hesabımdaki 2,897.173 adet, o günün fiyatlandırmaları ile yaklaşık 110.000₺'lik kripto param Binance global hesabına bana hiçbir şekilde mail, SMS veya bilgilendirme gelmeden, bilgim dahilinde olmadan, çekim adresi belli olan bir hesaba çekilmiş.
Bu durum için teknik destek kolluk kuvvetlerine gitmemi söyledi. Kolluk kuvvetlerine gittim, şikayette bulundum. Kolluk kuvvetleri harekete geçti ve bilgilendirme yapıldı. Binance TR merkezine bilgi aktarımı için aksiyon alındı ve o günden beri (27/05/2024) tarihinden beri gerek kolluk kuvvetlerine gerekse tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı.
Bu işte sadece paramı çalanın değil, sisteminizdeki güvenliği sağlamadığınız için sizin de suçunuz var. Sizden de şikayetçiyim.

01 Ağustos 2024 16:19

Binance TR uygulaması üzerinde olan kripto varlığım herhangi bir şekilde bana bildirim yapılmadan hesabımdan Binance global hesabına çekilmiş ve hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum, mağdur ediliyorum, mağduriyetimin çok acil giderilmesini talep ediyorum,2897,13 adet 111.000₺ (Hesabımdan izinsiz çekildiği zaman eden tutar) Bu tutarın hesabıma geri yatırılmasını istiyorum

01 Ağustos 2024 16:14

Herhangi bir gelişme olmadı mağduriyetim hala devam etmektedir hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum

22 Temmuz 2024 19:51

Binance TR paramın kaybolması

Binance TR uygulaması üzerinden ALIM-SATIM işlemleri yapıyorum, hesabımda sürekli mevcutta bakiyem var,27/05/2024 tarihine kadar herhangi bir sorun yaşamadım,27/05/2024 saat 01:40'ta hesabımdaki 2,897.173 adet Ogünün fiyatlandırmaları ile yaklaşık 110.000₺ lik kripto param Binance global hesabına bana hiçbir şekilde mail, SMS veya bilgilendirme gelmeden bilgim dahilinde olmadan, çekim adresi belli olan bir hesaba çekilmiş. Bu durum için teknik destek kolluk kuvvetlerine gitmemi söyledi, kolluk kuvvetlerine gittim şikayette bulundum, kolluk kuvvetleri harekete geçti ve bilgilendirme yapıldı, Binance TR merkezine bilgi aktarımı için aksiyon alındı ve o günden beri (27/05/2024) tarihinden beri gerek kolluk kuvvetlerine gerekte tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Bu işte sadece paramı çalanın değil sisteminizdeki güvenliği sağlamadığınız için sizinde suçunuz var sizden de şikayetçiyim. Teknik destek her defasında oyalıyor, geçiştiriyor, hiçbir şekilde geri dönüş yok.

22 Temmuz 2024 20:30

2 aydır mağdur ediliyorum, hiçbir şekilde ne kolluk kuvvetlerine ne de tarafıma dönüş yapılmadı, yapmıyorlarda, teknik destek ekibi otomatik mesaj atıyor çözüm yok şikayetçiyim

23 Temmuz 2024 16:07 (Şikayetten 20 saat sonra)
24 Temmuz 2024 01:49

Zaten sürekli bot karşılıyor, hiçbir şekilde yardımcı olma, geri dönüş bildirim yapma yok. Sözde canlı destek, canlı desteğe olay olduğunda ilk yardım istedim kolluk kuvvetlerine git denildi kolluk kuvvetlerine gittim, ve Ogün kolluk kuvvetleri tarafınıza mail gönderdi, tam 2 aydır maile hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı, kendim sürekli canlı desteğe yazıyorum botlar cevap veriyor, mail atıyorum dönüş yok, mağdur edildim, bütün sermayem gitti, ve iki aydır kesinlikle tarafınızdan bir destek yok bu olay sisteminize kayıtlı olan benim cihazımdan değil 2. Bir cihazdan yapılmış ve bu açığı siz vermişsiniz buradaki bütün suç sizin ve hiçbir şekilde suçunuz kabul etmiyorsunuz mağdur ediyorsunuz, benim gibi daha nice insanlar bu şekilde tarafınızca mağdur ediliyor, şikayetçiyim. Kişisel verilerime, hesabımdaki varlıklarıma erişim sağlanma açığını siz verdiniz ve hiçbir şekilde suçunuz kabul etmiyorsunuz. Mağduriyetimi gidermeye yönelik yardımcı olmanızı 2 aydır rica ediyorum, aksi takdirde bütün sosyal platformlarda şikayetimi yazacağım ve tarafınıza dava açacağım.

Yorumlar (6)

Nasuh

Merhabalar buna benzer bir durum başıma geldi. Karakola gidip şikayetçi oldum. Binance Global Türkiye kolluk kuvvetlerine ve savcılığa bilgi veriyor mu? Olayın üzerinden 5 ay geçti fakat hala bana bir bilgilendirme yapılmadı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Nasuh

Hala mahkeme açılmadı mı? Soruşturma sürecinde mi?

Bulut

Hiçbir gelişme yok olayın üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçti kimseden ses seda yok size de çok geçmiş olsun.

Mahkeme açıldı mı

Dilşad

Bir gelişme var mı hocam

Bulut

Hiçbir gelişme yok dostum sende aynı durumu yaşadıysan geçmiş olsun, paran uçuyor, geri hiçbir şekilde dönüş yok

Binance TR'de Dondurulan Para Ve Yetersiz Destek

İbrahim