BİM'den aldığım irmiğin içinden ölmüş böcek çıktı. Ürün üzerinde yazan şikayet telefonunu aradım ama hiçbir şey yapılmadı. Numara verdiler ölmüş böceğin resmini gönderdim ama sonuç yok ilgisizler bu benim BİM marketle yaşadığım üçüncü sorun oldu. Yetkililer muhatap olmuyorlar.
Bim mağazasından aldığım yazgan marka irmikten helva yaptım. Taştan yiyemedik, hepsi döküldü, onca masrafa onca zaman kaybına yazık. İrmik kıtır kıtır taş dolu! Dişlerimiz kırılacak ayıptır. Yazık verilen paraya. Bu firmanın çok büyük ayıbıdır. Yetkililerden bir açıklama bekliyorum.
Aldığımız ırmığın içinde siyah kağıt mi metalik mi değişik bir şey çıktı. Bu ne sorumsuzluk gerçekten. Artık kimseye güvenemeyeceğiz. Hiçbir şey tüketemeyeceğiz yazıklar olsun. İnsan sağlığı bu kadar önemsenmiyor artık günümüzde. İnşallah geri dönüşü olur.
Bim'den aldığım Simbat Çin mısır paketini açmama ve son tüketim tarihi geçmemiş olmasına rağmen içinde güve kelebeği ve yumurtaları var Bim'in çoğu ürününde ( makarna, un, irmik vb.) de karşılaşmaya başladığım bir durum bunun düzeltilmesini istiyorum.
23 Ocak'ta irmik almıştım içerisinde böcek çıktı şok kullanma tarihi de henüz geçmiş değil lütfen ilgilenin değilse başka başka yerlere şikayette bulunacağım geri dönüş yapmanızı bekleyeceğim umarım dönersiniz.
Bim yazgan irmik 1 paketten irmik helvası yaptım. Yağ şeker ziyan oldu. Her ağzımıza aldığımızda çatır çatır taş geldi ağzımıza. Maalesef bir tencere helva ziyan oldu.
İnsanların hakkına girmek parasına zarar getirmek ne kadar kolay. Bir daha mı asla?
İrmiğin içinde kurt çıktı ve hepsi canlı canlı oynuyordu resmen mide bulandırıcı ve son kullanma tarihi geçmemişdi yeni alınmış bir üründü o yüzden şikayet etmek istiyorum.
Lütfen göz önünde şikayetimi bulundurur musunuz rica etsem.
Bim'den aldığımız Yazgan marka irmikten ağzını ilk defa açtık kocaman sinek çıktı hala şoktayım insan sağlığı bu kadar değersiz olmamalı elimde fotoğrafları mevcut irmikte duruyor atmadım gerekli mercilere şikayetimi yapacağım gerekirse mahkemeye vereceğim.
Yazgan irmik aldık paketi açtık içinden böcek ve kurt çıktı. İnsan biraz da olsa dikkat eder o kadar para veriyoruz bu mu karşılığı. Malzemelere hiç özen gösterilmiyor şok oldum paketi açınca üstelik son kullanma tarihi de geçmemiş yeni alınmıştı. Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten ayıp.
Yazgan irmik aldım son kullanma tarihi geçmemesine rağmen içinden kurtlar çıktı ve ben bunu onca malzemeyi fırına attıktan sonra toplarken gördüm... Gerçekten o kadar da şikayet gelmiş hiç mi utanma yok! Yazık değil mi verdiğimiz paraya diğer malzemeye! Böyle ticaret olmaz olsun işini iyi yapmayacak...
Bim'den aldığım yazgan markalı irmikten güve kelebeği çıktı ve içinde ağlar vardı fişim olmadığı için iade de edemiyorum özensiz mi desem yoksa dikkatsizlik halkı umursamamak mı desem bilemiyorum aldığım ürün çöp oldu iade ya da değişim de sağlayamıyoruz fişim olmadığı için.
23.09 2022 'de Bim ( p756 Vatan) dan aldığım 1kg şık yufka o kadar bayattı ki bir tane bile sigara böreği saramadım. Bir hafta önce de aldığım irmik böceklenmeye başlamış içerisinde örümcek ağı gibi bir oluşum vardı. Mantar gibi her semte iki üç tane şube açacağınıza ürünlerinizin taze mi bayat mı k...
Bim marketten aldığım yazgan markalı irmiği paketi açtığımda böceklenmişti daha dün aldık son kullanma tarihi de geçmemiş bu nasıl bir sorumsuzluk telafi edilmesini istiyorum! Hepsi de canlıydı akşam akşam kaşıntı tuttu hiç mi kontrol etmiyorsunuz anlamadım ki!
Bim mağazasından alınan irmikte kurt ve böcek çıktı bugün Adana Sarıçam bölgesindeki Bim'den aldığım irmikte kapak kısmında örümcek ağı gibi bir yapı oluşmuş ve içinden kurt çıktı son tüketim tarihi 2023 olarak bildirilmesine rağmen ürün fotoğraflardaki gibi çıktı.
Bim'den aldığım Yazgan irmiğin içinden kısırlık bulgur çıktı tüm malzemem çöp oldu 😡😡😡 bu nasıl dikkatsizliktir ucuz olsun diye gittiğimiz marketten aldığımız ürünler sıkıntılı bu saatten sonra almam millet parasını çöpten toplamıyor ayıp gerçekten 😡
Bim marketten aldığım yazgan marka irmiğin içinden öğütülmemiş buğdaylar çıktı. Tatlı yapmak için hazırladığım malzemelerin içine irmik paketini açıp döktüğümde resimdeki gibi buğday parçalarıyla karşılaştım. Hem tatlı malzemelerim hem de aldığım irmik çöpe gitti. Her gün her şeye zam yapan Bim mark...
Bim'den aldığım 4 kutu çikolatanın tadı farklı her zamankinden bir de içinde irmik var sanki fotoğraftan da belli zaten acayip kötü tadı var tarihide geçmemiş dokusu çok kötü yenilmiyor 4 kutu almıştım param boşa gitti resmen lütfen biz kutunun içini her zaman ki gibi sanıyoruz üretilen yerlerde bir...
Yine Bim'den aldığımız ürünlerde sorun çıkmaya devam ediyor. Pirinç kurtlu ekmekte tel çıkıyor. Sandviç küflü irmik bitli daha yazayım mı aldığımız çiğ köfte kokmuş bozuk oluyor ve anlamadığım yer bunlar denetleyen yok mu bozuk malları satıyorlar sağlığımıza kast ediliyor. Küçük bebeğim yiyecekti az...
Bim marketten Yazgan irmik aldım paketi açtığımda içerisinden bir sürü kurt çıktı şok oldum. Yeni alınmış ve henüz son kullanma tarihi geçmemiş bir ürünün içerisinde böyle bir şeyle karşılaşmak mide bulandırıcı artık Bim' den herhangi bir baharat ürünü almayacağım çevreme de bu durumdan bahsettim bu...
BİM henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.