BİM Mağazalarında Televizyon İndirim Etiketi Ve Kasa Fiyatı Uyuşmazlığı

Rahmi
05 Haziran 21:25

Ferhatpaşa Fevzi Çakmak Caddesi'indeki iki BİM mağazasında da Dijitsu 55" televizyon indirimde görünüyor. İndirimde görünmesine rağmen fiyatı 12.999 TL olarak belirtilmişken, kasada 14.999 TL olarak geçiyor.

Tüm BİM'lerde aynı sorun mevcut. Ürünün bana 12.999 TL'den satılmasını istiyorum; hukuken de böyle olması gerekiyor. Etiketlerinizi düzgün şekilde kontrol edin.

Aynur
10 Ağustos 2023 18:04
Güzin sonuçtan hiç memnun değil

Güzin
06 Haziran 2024 10:34
BİM Yanlış Etiket Fiyatı
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
16 Ocak 2024 19:30
BİM Market Yanlış Fiyat Problemi
BİM Market Yanlış Fiyat Problemi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

BİM Mağazasında Etiket Ve Kasa Fiyatı Arasındaki Fark Nedeniyle Satın Alma Sorunu

Engin
01 Kasım 20:30
bim-magazasinda-etiket-ve-kasa-fiyati-arasindaki-fark-nedeniyle-satin-alma-sorunu-1.jpg
Murat sonuçtan memnun

Murat
16 Aralık 2023 22:44
"BİM Eryaman Bölge sorumlusu Enver Bey aradı, düzeltmenin yapılacağını ve fiyat farkının tarafıma iade edileceğini söyledi. Fazla alınan farkı tekrar iade ettiler. Ancak, sonucu belli olan bir durum için müşteriyi uğraştırmış oldular. Şikayet etmekle vaktimizi aldılar. Ayrıca bu konuyla ilgilenen şubedeki çalışanın tavrı ılımlı değildi. "100 lira mı alacağın var, işlemini yaptık, al sana 100 lira, hadi git" havasını hissettim. Teşekkürler..."
BİM Kategorileri