08 Kasım 2023 21:05

19 Haziran'da 109 Blok a Sıra 1. Kütük sahne önü Hauser konserinin biletlerini kişi başı 1.650 liraya almıştık. İznim olmadan bileti koltuk numarası olmadan 115 bloka aktarmışlar! Aşağıdaki resme göre bu blogun sahne yeri manzarası bulunmamaktadır. Bu şirket bir hata yaptı ve bunun hesabını vermeli.

09 Kasım 2023 12:03 (Şikayetten 14 saat sonra)
10 Kasım 2023 10:02

Cevabın tamamen alakasız sanırım, çünkü ben neden değiştiklerinden şikayet etmiyorum, ben bunu uygulama şekillerinden şikayet ediyorum. Hiçbir seçme veya koltuk değiştirme hakkım yok! Bu doğru görünmüyor! Kişisel tercihimize göre para ödedik ve şimdi daha kötü bir yerde oturmak zorunda kalıyoruz. 109 bölümün manzarasının 115 bölümden (koltuk numarası olmadan bile verilmiş! ) %100 farklı olduğunu anlamak çok basit. Lütfen izleyicilerinizin seçimine saygı gösterin; eğer bir kişi platformun tam karşısına oturmak için para ödüyorsa, bu onun daha iyi bir görüş elde etmek için daha fazla ödeme yapmasının önemli olduğu anlamına gelir. Ayrıca, iade istediğiniz sonucuna varmak bir müşteriye cevap vermenin en kötü yoludur. Sizce ben bir müşteri olarak haklarımın farkındayım ve bunu hatırlatmak için yazmam. İade isteyebilir miyim?! Teşekkürler Biletix ve teşekkürler Ülker Arena Ataşehir!

10 Kasım 2023 10:35

I Guess the answer is not related at ALL, çöze ı'm not writing for the reason they changed, ı'm writing about the way they are doing it. Without any rights to choose or change the chairs! This doesn't seem to be right! Ve paid according to our personal choice and now ve're forced to sit at the place that has no view. It's absolutely simple to understand that the view from 109 section is 100% different to 115 section (which was given even without Seat number! Which is really funny). Please respect your customer's choice, if One pay Money to sit right across the platform, it means it's important for him/her to pay more to have a better view. So, coming to a result that you can ask for a refund is the worst way to answer a customer. Don't you think that ı as a customer, ı aware of my rights and ı don't write so that you tell me that ı can ask for a refund?! Thank You Biletix and thank you Ülker Arena Ataşehir!

Dnz sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 13:10
Zehra sonuçtan çok memnun

Zehra
10 Ekim 2024 18:40
"Sorunumuzu çok hızlı bir şekilde çözdüğünüz için teşekkür ederiz."
Denizli Konserinde Bilet Karmaşası Ve Mağduriyet
Denizli Konserinde Bilet Karmaşası Ve Mağduriyet
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
22 Eylül 2023 13:20