Mevlüd sonuçtan çok memnun

Biletix Aynı Anda Farklı Yerlerde

Biletix Aynı Anda Farklı Yerlerde
29 Haziran 2024 21:09
Mevlüd'ün Teşekkür Mesajı
“Anlayışınız ve hızlı çözümünüz için teşekkürler”

Biletix üzerinden eşim ile gitmek üzere 10 Ağustos tarihinde M*** D**** konserine aynı anda iki bilet aldım. Ama verdikleri biletlerin sıra ve koltuk numaraları çok farklı, iptal edemiyorum. Değiştirmiyorlar da. Farklı sitelerden de aynı şekilde bilet aldığımda yan yana koltuk yoksa bana bu uyarıyı veriyordu ama burada direkt eşimle beni ayırdılar.

29 Haziran 2024 21:29 (Şikayetten 20 dakika sonra)
30 Haziran 2024 09:22

Haklısınız. Fakat ben bugüne kadar Biletix ten bir çok kez bilet aldım hatta 5 bilet yan yana aldığım bile oldu. Orada bile bununla hiç karşılaşmadım otomatik bana hep yan yana bilet verdiler ilk kez şimdi karşılaştım. Aldığım kategoride bilet kalmadığı için şu an yenisini alamıyorum maalesef bu şekilde olursa zaten Gitmem konsere. Eşimle tiyatro tarzı bir etkinliğe gitmiş olsaydım ayrı ayrı olsa bile giderdim fakat bu durum farklı konser ve eğlenmeye gidiyorum ama yanımda tanımadığım insanlar beni anlamanızı rica ediyorum

30 Haziran 2024 11:25

Öncelikle çok hızlı çözüm ve cevapları için teşekkürler. Yeni bilet alıp eskisini iptal etme teklifleri çok güzel. Fakat aynı kategoride 800 aldığım bilet kalmadığı için mevcutta olan 3 ön sırasındaki bilet fiyatı şu an 1550 en güzel gitmemek

30 Haziran 2024 18:05

Biletix den ilgililer arayıp konuyu çözüme kavuşturdular. Teşekkürler Biletix e yakışan

30 Haziran 2024 22:10

Anlayışınız ve hızlı çözümünüz için teşekkürler

Tuğçe
05 Ağustos 2024 23:15

Biletix Aynı Anda Alınan Bilete Farklı Koltuk

Uygar
02 Haziran 2024 21:28
Biletix Aynı Anda Alınan Bilete Farklı Koltuk

Erinç
09 Eylül 2024 16:36
Biletix Koltuk Numarasını Yan Yana Vermiyor!

Dilara
08 Nisan 2024 18:52

Cihat
06 Ekim 2023 11:22
Biletix Ayrı Yerlerde Bilet Satışı Yapıyor.