Big Bass Bonanza - Oyundaki Açık

10 Nisan 2024 20:57

Yaklaşık 2 yıldır slot oynuyorum. Ağırlıklı olarak Pragmatic oyunlarını tercih ediyorum. Herkes gibi ben de yatırdığımın neredeyse hepsi oyunlarda bırakmışımdır. Hatta bu durum son zamanlarda iyice tadımı kaçırdığı için bırakma noktasına gelmiştim.

Yine benzer bir psikolojide iken bir arkadaş ortamında yazılımcı bir arkadaşla tanıştım. Kendisi geçmişte büyük sağlayıcılarda çalışmış. Kendisi bana bu oyunların algoritmasının belirli bir sistem içerisinde ilerlediğinden bahsetti. Hatta Big Bass Bonanza isimli oyunda onun çalıştığı zamanlarda bir açık olduğunu söyledi. 14:14 22:22 00:00 şeklinde tekrarlı saatlerde yapılan satın almaların büyük kazançlar verdiğinden bahsetti. Ama açığın giderilmiş olabileceğinin de altını çizdi.

Biz de bir arkadaşımla merak ettik ve bunu denemek istedik. Denediğimiz 7-8 sitede açık muhtemelen çoktan giderilmişti. Ama kalegibi.com isimli siteden giriş yaptık ve yöntemin alıştığını gördük. Artık saat kurup satın alma yapmak için bekliyorduk. Bir iki ay boyunca böyle böyle yüksek kazançlar almaya devam ettik. Hala Big Bass Bonanza'nın üstüne tanımıyorum diyebilirim.

Siteye erişim konusunda problem yaşarsanız bir VPN uygulaması yükleyebilir veya mobilden manuel olarak adresi girebilirsiniz. Ben 1.1.1.1 isimli VPN uygulamasını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Zaten bir kere üye olduktan sonra sitenin sosyal medya hesapları üzerinden de güncel adrese erişebiliyorsunuz.

Bu durumun çok faydasını gördüğüm için diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim. Hepimizin benzer bir psikoloji içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Yoksa çevirerek veya satın alarak bu oyunlarda kazanmak imkansız. Kasa her zaman kazanıyor. Siz de borca harca girdiğiniz ve ailenizle aranızın bozulduğu ile kalıyorsunuz.

Onur

Yunus çok komiksin nasılda site reklamı yapıyorsun bırak bu işleri açık bulmuş sen bulsan bulsan seni doğuran kişinin babandan sakladığı açıkları bulursun sen anladın ne demek istediğimi

Pragmatic Play - Oyunlarda Açık Olabilir

10 Nisan 2024 22:14

Big Bass Bonanza - Algoritmayı Aşabilmek Mümkün Mü?

25 Mayıs 2024 18:55

Big Bass Bonanza Bis Bass Bonanza Reslot Sitesinde Algoritma Var