Ceren sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 22:07

Beymen'den aldığım Roberto Cavalli marka parfüm sahte çıktı. Orijinal parfümü daha önce kullandım ve çok fazla kalıcıdır, geçtiğiniz yerde bile koku kalır. Ancak bu parfümü sıktığınızda üzerinizde bile çok az kalıyor. Bırakın geçtiğiniz yeri, kullanmadan da sahte olduğunu anlayabiliyorum. Günümüzde malum kodlarını bile kopyalıyorlar. İade edemiyorum ve paramı geri istiyorum.

29 Mayıs 2024 09:38

Beymen uygulamasında form doldurduğum için Beymen'den bir temsilci benimle iletişime geçti ürünü satıcı kısmında görünen firmanın gönderdiğini söyledi, paketleyip parfümü incelenmesi için geri göndereceğim ama ücret iadesi garantisi yokmuş, ben Beymen'e sonsuz güvendiğim için sahte ürün satacakları aklıma gelmediğinden kutusunu açtım ve tabii ki sahte olduğunu anlayabilmem için de ürünü kullanmam gerekti, bakalım iade kabul edilecek mi

10 Haziran 2024 16:59

Beymen'e parfümü iade için gönderdim bugün geri dönüş yapıldı parfüm kullanılmış ve kutusu olmadığından iade yapılmayacakmış. Parfümü kullanmadan tipine bakarak kalıcı olup olmadığını dolayısıyla orijinal olup olmadığını anlayabilmem mümkün değil tabii ki. Kutusunu da Beymen zaten orijinal gönderir iade etmem diyerek atmıştım. İade etmemek için kılıf bulmuşlar kendilerine. Bir daha Beymen'den bir şey almak mı asla,

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Beymen'den Gelen Parfüm Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Ahmet
27 Mart 2025 11:53

Beymen Burberry Brit Sahte Parfüm

20 Ocak 2024 10:15
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
10 Kasım 2024 13:03
Beymen'den Aldığım Versace Parfüm Sahte Mi?
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Parfüm Şikayeti: Beymen'den Aldığım Ürün Kalitesiz Çıktı

Davut