Beymen Creed Aventus Parfüm Şişe Kalitesizliği

04 Ocak 2024 12:46

Gaziantep Sankopark Beymen mağazasın dan 100 ml Creed aventus marka parfüm aldım. Lakin almış olduğum ürünün basma düğmesi bozuldu ve kullanılmaz halde. Beymen'e ve Creed aventus company şirketlerine mail attım. Beymen den gelen mail de ürünün fiziki olarak Beymen mağazasını getirilmesini ve ürün kontrolünün yapılması gerek olduğunu söylediler. Lakin ben Türkiye de değilim 10.000 km uzaklıktayım ürünü değişmem için oraya mı gelmem ya da ürünü göndermem gerekiyor. Mail gönderir ken kendilerine yurt dışında olduğumu bildirdim. Creed aventus sadece Türkiye değil mi satış yapıyor. Beymen firmanın Türkiye distribütörü böyle bir basit konuyu çözemiyorlarsa bir daha Beymen'den alışveriş yapmayı bırakacağım

Tuncay
Tuncay

Ben de aynı problemi yaşadım. Beymen Metropol’den aldığım Creed Aventus’un pompası henüz şişenin 1/4’ü kullanılmışken çalışmaz hale geldi. İnceleme sonrası ‘distribütör red’ cevabı verildi ve herhangi bir çözüm sunulmadı. Araştırdığımda hem Türkiye’de hem de globalde birçok kullanıcının aynı şikayeti yaşadığını gördüm. Premium bir markada bu seviyede sorun olması kabul edilemez. Beymen’in müşteriye sahip çıkmasını ve net bir çözüm sunmasını bekliyorum.

Ahmet
21 Mart 2024 16:48
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Beymen'den Aldığım Parfüm Orijinal Değil Ve İade Sorunu

Özgür