Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bershka Siparişimi 1 Aydır Göndermiyor Ve Paramıda İade Etmiyor

Zeynep
19 Temmuz 2024 10:59

26.06.2024 tarihinde sipariş verdim. Neredeyse 1 ay oldu. Siparişim hâlâ kargoya verilmedi. Ayrıca müşteri hizmetlerine konuyu bildiriyorum, talebiniz alındı dönüş olacak deniyor. Defalarca talep oluşturuldu fakat hiç dönüş yok. Defalarca yazmama rağmen hiçbir dönüş, bir cevap yok. Ayrıca bir çağrı merkezi bile yok. Ne bir muhatap var ne de bir çözüm. Yani paramı iade edin diyorum, onu da yapamıyorlarmış. Böyle saçmalık görmedim. Parasını peşin olarak aldıkları mal hâlâ ortada yok. Böyle ilgisizlik, böyle sorumsuzluk olmaz.

23 Temmuz 2024 20:55

26 Haziran'da Bershka ugulamasindan sipariş verdim ve 1 ay oldu hala kargoya verilmedi defalarca müşteri hizmetlerini aradım yazdım her defasında acil talep oluşturduk diyorlar fakat hiçbir dönüş yapan yok bu kadar sorumsuzluk nasıl olur anlamıyorum Aras Kargo transferde kaybolmuş olabilir deyip bir de mağduriyeti bana yıkıyorlar beni ilgilendirmez ya paramı iade edin ya da ürünü yollayın bu kadar sorumsuz bir marka olduğunuzu bilsem asla alışveriş yapmazdım ki bundan sonra mağazanın önünden bile geçmem mağduriyetimi bir an önce gidermenizi istiyorum fakat hakkınızda yazılanlar sanırım zaten umrunuzda değil önemli olsaydı bu safya da hakkınızda bu kadar sorumsuz olduğunuz yazılmış olmazdı.

23 Temmuz 2024 20:51

Serap
17 Temmuz 2025 13:40
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Bershka Kargoda Kaybolan Ürün Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri!

Mehtap
06 Ocak 2025 10:41