Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 14:54

Bershka markasından akşam saatlerinde jean pantolon aldım. Eve geldiğimde de dalgınlıkla etiketi ile makineye atmayım diye etiketlerini çıkardım tekrar yerine koydum. Sabah burada açıklayamayacağım bir sebepten dolayı iade edip hediye çekine dönüştürmek için İzmir İstinyePark şubesine başvurdum. Kasadaki çalışan paçasında yırtık var dedi sordu. Acele ile aldığım için farketmediğimi bilgim olmadığını söyledim. Etiketi yok gerekçesi ile iade alınamayacağını bildirdiler. Paçası çok saçma yerden ayrılmış pantolon elimde kaldı. Hem de 12 saat bile elimde durmamışken. Üstüme bir kere bile giymemişken ve bu pantolonun her halinden belli olduğu halde. Güvenilir marka deyip çoğu zaman denemeden giysi aldığımız bir marka başkasının sebep olduğu kusuru alıcıya yıkması çok kötü. Güven sarsıcı. Umarım yardımcı olunur.

28 Ekim 2023 21:19

Bu kadar mı zor ürününüzün arkasında durmak? Tek dönüş yapmaya tenezzül etmemek! Gerçekten hayal kırıklığısınız. Bu kötü deneyimi herkes bilmeli. İnsanlar alışverişlerini, defolu ürünleri nasıl alıcının elinde bıraktığınızı bilerek yapsınlar.

Yeliz
20 Ocak 2024 23:10

Sıla
02 Şubat 2024 16:13
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
11 Aralık 2023 12:25
Bershka Defolu Ürün Sattı!
Bershka Defolu Ürün Sattı!
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
02 Ağustos 2024 22:01
Bershka Online Scotty Kargosu Ürünü Hiç Ediyor
Bershka Online Scotty Kargosu Ürünü Hiç Ediyor
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebimde Çalışanların Küçümseyici Ve Suçlayıcı Tavrı Hayal Kırıklığı Yarattı

Tugce
04 Temmuz 2025 13:07