Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Larissa Da Tüylenme

08 Mart 2024 12:57

2 ay önce Bellona'dan larissa koltuk takimi ve yemek takimini aldık. 1 ay üzerine koltukta tüylenme ve renk değişikliği meydana geldi. Servisi çağırdım geldi baktı. Koltuğa örtü kullanmışsınız dedi oysa ki kullanmadım ayrıca kullanmış olsam bile bu tüylenmesine sebep olamaz. Bir üstümüze danışacağız dedi kullanıcı mi yoksa üretim hatası mi karar verecekler dedi. Bende bunun üzerine böyle durumlarda genelde kullanıcı hatalı bulunur nedense dedim oda rahat bir şekilde evet öyle oluyor dedi onayladı dediğimi ve gittiler. Bugün haber geldi tamda tahmin ettiğim gibi kullanıcı hatası olarak değerlendirmişler. Biz marka diye güvendik normalden çok fazla bir fiyatla aldık. Ürünün garantisi nerede durumda. Kumaş garantisi yok mu. Koltuğa 2 ayda ne yapılabilir de bu hale gelsin. Yardımcı olun lütfen

14 Mart 2024 13:06

Bana bu koltuk takımında asla tüylenme şikayeti olmadı denmişti. Bu ne peki

profile profile profile
08 Mart 2024 13:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

13 Mart 2024 11:20

Hiçbir şekilde çözüm üretilmedi. Bir daha markaya güvenip bir şey alacağımı da hiç sanmıyorum. Resmen defolu ürün ama kullanıcı hatası deyip geçiyorlar. Sanki elektronik esya bu. Koltuğa en fazla ne yapılabilir

13 Mart 2024 11:21

Önüme gelen herkese de Bellona yı anlatacağım. Hakkımı savunmak için gereken her yere de başvuracağım

14 Mart 2024 10:24

16 Mart 2024 13:45

2 ay kadar önce Bellona'dan larissa koltuk takimi ve yemek odasını aldık. 1 buçuk ay üzerinde koltukta bariz bir renk değişimi ve tüylenme oldu. Servisini aradık geldiler. Koltuğa örtü örtmüşsünüz diye suçlamada bulundu. Bende asla kullanmadığımı söyledim. Ayrıca kullansam bile ortu koltuğa neden tüylenme yapsın. Bir üstümüze danışacağız kullanıcı hatası mi yoksa üretim hatası mi karar verecek dedi. Bende nedense bu gibi durumlarda direk kullanıcıyı suçlarlar hep dedim. Oda direk onayladı evet öyle oluyor dedi. Sonra servis gitti ertesi gün aradım kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiş. İstersek ücretini verip yaptırabilirsiniz dediler. Madem en ufak bir şey de ürünün garantisi yok bu nasıl marka, ürünün garantisi nerede. Bir koltuğa oturmaktan başka ne yapılabilir. Nasıl hi kumaş oturmakla tuylenebilir. En önemlisi biz marka diye fazlasıyla para neden ürünün arkasında durulmuyor

16 Mart 2024 13:47

Neden bu kadar büyük bir marka ürününün arkasında durmuyor. Bellona'dan asla kimse alışveriş yapmasın diye her yere herkese söyleyeceğim. Bizim canimiz yandı kimsenin yanmasın.

Yorumlar (11)

Ayşe
Ayşe

Dilek hanım kumaşı değiştirmediler. Bana değiştirileceği söylendi ins beni ekmiyolardir

Mahkemeye başvurdunuzmu? Sonuç nedir

Gizem

Dilek hanım mahkemeye verdiniz mı? Sonuç nedir

Gizem

Mahkemeye başvurdunuzmu? Sonuç nedir?

Emel
Emel

Bende aynı sorunu yaşıyorum dönüş bile yapmıyorlar

Çözüm bulundumu koltuklarınız için

Gizem

Haklısınız. Pahalı bir model ne kadara. Aldınız acaba ben yemek odasını almamıştım

Dilek

Markasız bir şey alsam en azından marka almadım çok para vermedim der içimi rahatlatırdım

Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Elimden ne gelirse sonuna kadar yapacağım

Ne yapacaksınız peki

Dilek

Asla bulunmadı. Tenezzül edip ilgilenmiyorlar bile. 1 buçuk ayda bu nasıl olur ya kullanıcı hatasıymış.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Larissa Koltuk Büyük Pişmanlık

Zeynep
08 Eylül 2024 15:38

Sibel
06 Eylül 2023 11:40
Bellona Alvis Koltuk Takımı
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Havva