Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Larissa Koltuk Büyük Pişmanlık

08 Eylül 2024 15:38

Bellona'dan Larissa koltuk takımı aldım ama büyük pişmanlık. Görüntüsüne aldanıp almasınlar, antrasit olanlarda tüylenme oldu. Servis çağırdım, normal dedi hatta köpükle silerseniz geçer dediler. Eğer geçmezse atel atılır dediler. Ben de kumaşı kötü dedim, onlar bu tür durumlar garantiye girmez dedi. Allah aşkına, koltukta kumaş tüylenmesine garanti yoksa neye var anlamadım. En yakın zamanda mağduriyetim giderilsin, asla peşini bırakmam. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bu yapılan tüketiciye haksızlık. Ne zorluklarla bir dünya para verip alıyoruz. Bir yıl olmadan tüyleniyor, bir de ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bu firmadan bir daha asla bir şey almam, tanıdığım kimseye de aldırmam.

profile profile profile
08 Eylül 2024 15:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Eylül 2024 08:47

İrtibata geçiyoruz da gelen servis üretim hatası yoktur dediği için ilgilenilmiyor ama bariz bir şekilde tüylenme var servis de tüylenme normal köpükle silin geçer diyor bu kadar saçma bir servis ağınız var Tüketici Hakları'na başvuracağım o koltuk değişecek bir dünya para verdim sizin kalitesiz ürününüzün faturasını ben ödemeyeceğim

09 Eylül 2024 15:13

Yorumlar (8)

Sonuç alabildinizmi değişim yaptilarmi

Gizem

Evet hiçbir şekilde hatalarını kabul etmiyorlar bu koltuk oturup kalktıkça toz ve pislikte tutuyor hiç kullanışlı değil

Zeynep

Maalesef hiçbir şekilde mağduriyetimiz giderilmiyor Tüketici Hakları'na vereceğiz mecburen

Gizem

Koltuklarınızı ne kadar a aldınız?

Gizem

Tüylenme sorunu bizim koltuklardada başladı henuź 4gundur kullanıyoruz gelişmelerden haber verir misiniz servis çağırmak ta çözüm değil sanırım

Zeynep

Bende koltukları aldım 1 ay sonra kumaşı tiftiklendi çok üstüne duramadım daha sonra iyice artmaya başladı kötü bir görüntü oldu teklilerde de tüylenme başladı fiyatını tam hatırlamıyorum

Emel
Emel

Aynı sorunu yaşıyorum dönüş alabildiniz mi

Zeynep

Henüz bir çözüm olmadı tekrar servis gelip bakacak bakalım ne yapacaklar sizinde sadece antrasit renginde mi tüylenme oldu

İshak
09 Eylül 2024 23:19
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
29 Ocak 2024 17:24
Bellona Koltuk Kumaşı Tiftiklenme
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Larissa Da Tüylenme

Dilek