Bellona Çekmeceler Tam Olarak Açılmıyor Kullanmak Da Zorluk Çekiyoruz

Bellona Çekmeceler Tam Olarak Açılmıyor Kullanmak Da Zorluk Çekiyoruz
19 Ocak 2024 01:54585

Komodin çekmeceleri yanlış monteleme işlemi yapılmış. Üst ve alt çekmece birbirine çok orantısız. Üst çekmece kullanılamayacak derecede çok az açılıyor. Modeli böyle diyenler bariz bariz yanlış işlem yapılmış belli. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

19 Ocak 2024 01:36

Komodin çekmeceleri tam açılmıyor kullanmakta zorluk çekiyoruz. Görselde belli olduğu gibi yanlış monteleme yapılmış. Üst çekmece kullanılamayacak derecede çok az açılıyor. Modeli böyledir demeyin diğer komodin çekmecesinde sorun yok. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

19 Ocak 2024 01:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Ocak 2024 10:00

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 14:18

Bizde de aynısı var cevap ne oldu acaba kullanmak vok zor oluyor bu şekilde hiçbir ise yaramıyor

Kurulum Hatası Nedeniyle Komodin Çekmecesi Sürekli Sıkışıyor, Sorun Giderilmiyor

21 Eylül 2025 14:27354

"İlginiz için ve hızlı çözümünüz için teşekkürler."

Bellona Mavenna Yatak Odası Takımı Çekmece Problemi

18 Eylül 2024 16:564.047

Bellona'dan aldığım Mavenna yatak odası takımındaki şifonyer ve komodin çekmeceleri tam olarak açılmıyor, sadece yarıya ...

1 Yorum

Komodin Çekmecesi Tasarım Sorunu

30 Aralık 2024 16:201.631

Komodinimin çekmecesi çok az açılıyor. Valencia komodini 1 yıldan fazladır. Kullanıyorum fakat ilk günden beri yarım açı...

Tümünü Gör

Tayfun
Kuşadası Bellona Servis Şikayeti

Kuşadası BellonaServis Şikayeti

Ayhan
Bellona Havana Koltuk Takımı Sehpası Sorunlu!

Bellona HavanaKoltuk Takımı Sehpası Sorunlu!

Sultan
Bellona Baza- Yatak Çökme Sorunu