Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Mavenna Yatak Odası Takımı Çekmece Problemi

18 Eylül 2024 16:56

Bellona'dan aldığım Mavenna yatak odası takımındaki şifonyer ve komodin çekmeceleri tam olarak açılmıyor, sadece yarıya kadar açılıyor. Bu durum hem eşyaları kullanmayı zorlaştırıyor hem de günlük kullanımda büyük sıkıntı yaratıyor.
Araştırmalarım sonucunda, benzer sorunları yaşayan kişilerin çözüme ulaştığını gördüm ve benim sorunumla da ilgilenilmesini talep ediyorum. Bellona gibi bir markadan bu denli bir üretim hatası beklemezdim. Yaşadığım bu olumsuz deneyim, markaya olan güvenimi ciddi şekilde sarstı. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum,

18 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 09:40

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 09:48

Arayan temsilciniz sanki benim bir hatam varmış gibi üst perdeden konuşarak sorunun kaynağı benmişim, ürünü alırken neden bakmadınız şeklinde bir ithamda bulundu. Bellona'nın bu şekilde hizmeti verdiğini bilmiyordum (sözde hizmet).

28 Eylül 2024 18:09

10 gün geçmesine rağmen hala bir aksiyon alınmadığını üzülerek belirtmek istiyorum.

Melis
Melis

Merhaba, aynı sorunu biz de yaşadık. Çözümü kendimiz bulduk tesadüfen. Çekmeceyi çok kuvvetli bir şekilde çekin, o zaman düzeliyor. Ara ara tekrarlamak gerekiyor.

Bellona Şifonyer Çekmeceleri Tam Açılmıyor

Emirhan