Beko'dan Aldığım Lenovo Notebook Açılmıyor

Dilek
25 Kasım 2023 19:11

15.02.2022 tarihinde Kuşadası Beko Güriş mağazasından almış olduğum Lenovo IP5 14ITL05 15 8G 512G 82FE00K 6TX marka notebook arızalanmış olup notebook açılmamaktadır. İzmir Gaziemir'de Arçelik yetkili servisine götürdüğümüzde bize bu makinenin parçalarının ellerinde olmadığını bu nedenle yapamayacaklarını parçayı isteseler bile 3 ay sonra parçanın gelebileceği söylendi.

Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda biz sadece Arçelik ve Beko dahilindeki ürünlere servis yapıyoruz Lenovo markaya kendi yetkili servisi bakar cevabı aldık. Lenovo yetkili servisi de garantili ürün olduğundan nereden aldıysanız o firma sorumludur diyor. Söz konusu makinenin garanti süresi şubat ayında sonlanmaktadır. Bu durumda Arçelik bu ürünün sorumluluğunu almıyorsa mağazalarına nasıl dağıtım yaptı bana nasıl satış yaptı. Böyle bir firma bizi mi aldatıyor. Ben psikoloğum hastalarımla online görüşmek zorundayım insan hayatıyla uğraşıyorum. Benim hastalarım var.

Bütün hastalarım ve görüşmelerim notebook ta kayıtlı acilen ürünümün yapılması gerekiyor. Ancak ürünü bana satan marka (Arçelik Beko) bile çözüm bulamadığı gibi 5 gün yetkili serviste hiçbir şey yapılmadan boşu boşuna bekleyen ürünü parça yok yapamıyoruz cevabıyla iade ettiler. Gün ve zaman kaybı yanında hasta sağlığı düşünülerek benim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Kasım 2023 12:54 (Şikayetten 17 saat sonra)

Nesrin
13 Eylül 2023 12:19
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
14 Şubat 2024 22:02
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
04 Ocak 2024 17:57

Seçgül
07 Ekim 2023 17:27
Beko Ve Arçelik'ten Beklemediğimiz Hareketler
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
16 Ağustos 2024 11:48