Orçun
11 Ağustos 2024 18:32

Evdeki iki aynı Arçelik klimadan birinin çalıştıktan kısa süre sonra sigorta attırması nedeniyle 23 Temmuz 2024 tarihinde yetkili servis gelmiş ve dış ünitede kompresörün bozulmuş olduğunu, tamirinin 15-20 bin tl tutacağını ve yedek parçasının zor bulunacağını teşhis etmiştir. Buna bağlı olarak 25 Temmuz 2024’te Beko’dan yeni klima siparişi verdim. 3 Ağustos 2024 saat 16-18 arası montaj randevum olmasına rağmen montaja gelinmedi. Defalarca sistem mesajı gönderip aramama rağmen servise ulaşamadığım için servise fiziken gittim ve istemeyerek de olsa 5 Ağustos 2024 saat 10 için mecburen yeni randevu oluşturabildim. İlgili tarih iş günü olduğu için öğleden öncesi için iş yerimden izin alacağımı bildirdim. 5 Ağustos 2024’te saat 15’e kadar kimse gelmeyince mecburen yine fiziken servise gittim ve servis ekibini zorla eve montaja getirebildim. O gün tüm gün işe gidemediğim için bir günlük yıllık iznim gitmiş oldu. Eski klima çalışmadığı için gazı dışarı boşaltılarak söküldü ve talebim üzerine evdeki diğer klimanın dış ünitesi ile değiştirildi ve boşalan dış ünitenin yerine de yeni Beko klima takıldı. Aynı yerdeki dış ünite de sigortayı yine attırınca aslında kök hatanın müteahhidin döşemiş olduğu kablodaki ek yeri yüzünden olduğu ortaya çıktı. Bu durumda eski klimamın aynı servisin yanlış teşhisi kaynaklı söküldüğü, gazının boşa gittiği, ilk servis ücretinin boşa ödendiği, dış ünite yer değişimi ücretinin boşa ödendiği ve yeni klimanın da boşa satın alındığı ortaya çıkmış oldu. Üzerine yeni alınan klima üç günde bir CH24 hatası verip kapanıyor ve de yine yeni klimanın iç ünitesinin bir tarafı duvara yapışıkken diğer tarafında gözle görülür bir açıklık var, yani düzgün monte edilmemiş. Bu operasyon yüzünden hem çok fazla masraf ettim hem bir günlük yıllık iznim gitti hem de yeni klima düzgün çalışmıyor. Fazlasıyla mağdur oldum.

12 Ağustos 2024 14:13 (Şikayetten 19 saat sonra)

Velican sonuçtan çok memnun

Velican
07 Haziran 2024 00:21
"Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum"

Durmuş
15 Temmuz 2024 22:48
Tüketici Şikayet Beko Klima Sıfır Ürün Şikayet
Tüketici Şikayet Beko Klima Sıfır Ürün Şikayet

Yunus
24 Ağustos 2024 11:14
Beko=SIFIR Hizmet (hizmetsizlik)
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
22 Ağustos 2023 13:25