Beko Pos Temassız Şifre İsteme

Hakan
07 Eylül 2024 16:32

Beko marka yazarkasa pos cihazı aldım, Türkiye Finans Bankası'na yükleme yaptırdım fakat temassız her çekimde şifre istiyor. 1 TL bile olsa, günde 30 işlem de yapsam hepsinde şifre istiyor. Banka pos destek hattı, temassız işleme açık olduğunu, şifre istemesinin kendileri ile alakalı olmadığını belirtip Beko'dan destek almamı istediler. Beko servisinden gelen ekip, cihazın temassız çekim yaptığını bildirdi. Şifre istemesinin Beko ile alakalı olmadığını belirtti. Bu durumda anlamamız gereken; Türkiye Finans ile çalışıyorsak Beko cihaz almamalı mıyız ya da Beko cihaz aldıysak Türkiye Finans ile çalışmamalı mıyız? İki firmaya ortak sorum bu. Çünkü Ingenico marka pos Türkiye Finans olarak kullanıyorum, bir problem yok.

Sinan sonuçtan çok memnun

Beko Yazarkasa POS Cihazında Temassız İşlem Sorunu

Sinan
03 Nisan 2025 15:09
Rüştü sonuçtan memnun

Beko 300 TR - Barkod Entegrasyonu

Rüştü
12 Ağustos 2024 11:43
"Şikayetimden sonra ulaşıp uyumlu yazılımlarını paylaştılar. İlgilendikleri için teşekkürler. Benim sorunum Inposa geçmem ile çözüldü yani artık Beko müşterisi değilim çünkü yazılımımdan vazgeçmem daha zordu. Bundan sonra Yeni Nesil Ödeme Kaydedicilerinin satışı sırasında tüm markalar 483 numaralı kanuna uygun olarak Harici Donanım sahiplerinin yazılımlarının sorulmasını ve uyumlu olup olmadığı bilgisinin satıcı tarafından verilmesi gerekir bence. Böylece benim yaşadığım sorun yaşanmaya devam etmez, müşterileriniz mağdur olmaz."

Ümit
10 Haziran 2024 14:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yetkili Servisi ( Yazarkasa Pos Cihazı )

Murat
11 Eylül 2024 14:47
Beko Yetkili Servisi ( Yazarkasa Pos Cihazı )

Beko Kategorileri