Tuğba sonuçtan memnun

01 Ekim 2024 11:21

Beko marka elektrik süpürgem 4 yıl içinde iki kez arızalandı. İlkinde garanti kapsamından yeni çıkmıştı bu defa zaten garanti kapsamında değil. 4 yıllık bir süpürge nasıl durmadan bozuluyor anlamıyorum. Kullanıcı hatası yok bunu teknik serviste belirtmişti. Fişe takıyorum ve çalışmıyor, her seferinde aynı şey. Sizin hatalı ürettiğiniz bir ürünü her defasında para döküp tamir ettirmek zorunda mıyım ben?

01 Ekim 2024 12:14 (Şikayetten 53 dakika sonra)
11 Ekim 2024 13:36

Ürün kullanıcı hatası olarak kabul edilip ücretlendirme ile tamir edildi, fişinde kopma yaşanmış bu nedenle fişi değiştirildi. Süreç hızlı çözüme ulaştı ve müşteri temsilcisi yakından ilginendi ancak ürün kalitesi sebebiyle tekrar tercih edeceğim bir marka olmaktan çıktı

Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
13 Mayıs 2024 19:31

Hazal
20 Kasım 2023 18:39
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Beko Elektrikli Süpürge Garanti Kapsamında Filtre Değişimi Yokmuş

Pelin
18 Temmuz 2024 16:53
Mine sonuçtan memnun

Mine
08 Ağustos 2024 20:37
"Müşteri hizmetleri iletişime geçti arıza kaydı oluşturuldu. Bulunduğumuz ildeki teknik servis arayıp ürünü bizim getirmemizi söylediler. Diğer verdiklerimizde olduğu gibi hazne değişimi yapıldı. Çekim sorunuyla alakalı olarak da filtreyi ücret karşılığı değiştirebileceklerini söylediler. Onu da değiştirdik. Çekim gücünde değişiklik olmadı aşağı yukarı aynı bu da ürün kalitesi ya da performansı olarak değerlendiriyorum artık. Teşekkürler"

Gözde
10 Haziran 2025 17:36