01 Temmuz 2024 19:17

Merhaba, ben Beko mağazasından geçen ay çaycı aldım. 2 hafta kullanmadan çaycı bozuldu. Servise götürdüm, tamir edip bana geri verdiler. Ben zaten kabul etmiyordum, 2 günlük ürün nasıl öyle oldu diye. Sonra eve getirdim, çaycıyı kullanacağım, yine çalışmıyordu. Düğmesi açık ama ısıtmıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, bu defa bu ürünü kabul etmiyorum, iade etmek istiyorum dedim. Benim Beko'dan alma sebebim sağlam çıksın diye. Ama servisten tekrar haber geldi, üründe bir şey yok, gelip teslim alabilirsiniz diye. Parça taktıklarını söylediler. Ben kesinlikle kabul etmiyorum dedim. Sonra dediler ki yo yo, parça takmamışız. Dalga mı geçiyorlar benimle? Ben ürünü kabul etmiyorum. Zaten faturayı da size atacağım, bakın ne kadar kısa bir zamanda aldığımı. 2 hafta kullanmadım, bir buçuk aydan fazladır servistedir. Para verdim, 3000 TL para verdim. Para basmıyorum, bana da yazık günah. Sizden ricam, lütfen yardımcı olun.

02 Temmuz 2024 11:06 (Şikayetten 15 saat sonra)
03 Temmuz 2024 00:14
Beko Çaycı Şikayeti İçin Isıtmıyor

Sayin yetkili ben urunu Mardin Kızıltepe Beko mağazasından aldım faturası da var ama Beko bana mesaj atıyor bu ürün bize ait değil diye dalgamı geçiyorlar mesajı resim olarak attım

16 Temmuz 2024 14:19

Sayin yetkili kimse çözüm üretmiyor bana ben çaycısız kalmışım 2 haftalık ürün 2 aydır serviste

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

17 Kasım 2023 14:08
Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
20 Mart 2024 21:32
"Sorunu çözdüler teşekkür ederim"
Ahmet sonuçtan memnun değil

Ahmet